Zeyzeyka Anne2_ canım benim ağlama hayırlısı ne ise o olsun, bebek iyiyse ne güzel belli mi olur birden gelebilir, evde bebek aşağı insin dige squat falan yap, bebeğin sağlıklı olsunda insanın gözü başka bi şey görmüyor inan
Anne2_ Zeyzeyka neler yaptım canm olmuyor saguat yapmaktan yürümekten merdiven inip çıkmaktan bacaklarım tutmuyor artık iyice yıldım 😔
Anne2_ Ahsen-01 eşle ilişki deniyorum o kadar nefret etmeme rağmen deniyorum herşeyden bıktım artık afedersin bugün bile eşimle beraber olalım dedim kendimi iyice odaklamaya çalışıyorum bu defada eşim çok afedersin boşalmıyor uzun sürdü e bende 41 haftalık oldum canımdan rahatsızım zaten niye boşalmıyorsun dedim e bilmiyorum diyor sinir oldum ikimizinde sinirleri iyice yıprandı 😔😭
Ahsen-01 Anne2_ aynen çok kötü oluyor ya bende artık bikmistim eşime bugünde deneyelim mi diodum i bile şaşırıyor su 😂😂 geleceği zamanı bilir o canım inşallah sağ salim gelir sakın ol bende 41 haftada doğurdum darısı sana inşallah
Anne2_ Ahsen-01 çok beraber olamıyoruz zaten benim kendimi iyice odaklamam gerek olmamız için adamı o kadar kötü etkiledimki o bile stresten boşalamadı 😔 zaten o sperm Rahmi yumuşatıyormuş Boşu boşuna çocuğum içimde o kadar sarsıldı yani bu defada ona ağladım sen niye boşalmıyor diye of of sinirlerim gergin kimsenin tlf açmak istemiyorum annem arıyor bi yandan kaynanam nefret ediyorum artık kimseyi görmek duymak istemiyorum
Anne2_ Ahsen-01 41 oldu bugün benimde işte dün doktora gittim geçen hafta daha olumluydu bebek çok aşağıdaydı bu aralar doğurursun demişti ama dün dedi sen doğurmican galiba çatıdan bidaha baktı ooo dedi bebek çok yukarı çıkmış bunun doğcağı yok sen sezeryan ol bence çocuğun suyu biter kakasını yer gibi şeyler söyledi
Ahsen-01 Anne2_ naaptin canım var mı bir gelişme. Bol bol yürü çömel kalk sürekli eğer gelmezse de olursun sezaryan yeterki sağ salim kucağına al kimseyi dinleme takılma sen boşver taşıyan sensin zorlukları çeken sen millet daha çok derdine düşüyor
Anne2_ Ahsen-01 Sağol canm benim walla aynı durum daha bekliyorum cuma günü doktora gidicem bakalım nasıl olcak bilmiyorum her türlü doğum eylemi için hazırlığı yapıyorum nasip tabi Allah ne derse o olcak en azından kendime vücuduma bebeğime Bu şansı Allah ın izniyle verdim hayırlısı Allah tan belki cuma ya kadar sancım gelir doğururum 🤲🏻
Zeyzeyka Melikeceren canım benim kesim olmadı, kesi olduğu zaman burda okuduğum kadarıyla keside uyuşturuyolar benim yırtığım oldu 2 dikişim vardı uyuşturmadı doktor zaten o an onu düşünmedim bile
Busraer Zeyzeyka masallah canim bende normal dogum yaptim tek avantajin kendi sancnla dogum yapmak ben suni sancı ile yaptım inanki nefes nasıl alinir verilir o an onu bile unutmuştum yatiyorum yok kalkyorum yok ebelere abla ya gelin bir hareket gosterin nasıl azalır diyorum yani azalmaz canm bu acılar acilman olana kadar böyle deyip gidiyorlardı
Zeyzeyka Busraer ebeler o kadar önemli ki Allahıma çok şükür harika bi ekiple karşılaştım ben uykusuzdum uyumak istiyodum sancı aralarında başıma dikilip sürekli bana hareket gösterdiler nazımla oynadılar, benim sancım vardı açılmam olmuyordu çünkü onların sayesinde başardım
Zeyzeyka Zehracik canım hiç bi şey yapmadım perine yapılması lazım ben yapamadım eşime de yaptırmak istemedim hurma yedim, yürüyüş yapmadım yürüyünce belim ağrıyordu, kesisiz olsun diye ona göre doktor tercih ettim