yasen1 bburcu 0.4 ay .24 ay olarak ikiye ayrilmis babynest acaba 24 ay olan mi geniş ne gbi farklilik var siz hangisini aldınız ben anne yanı içine koymak icin alicam kararsız kaldım
Ikinci-mucize yasen1 24 ay yazan 2 yasa kadar kullaniliyormus satıcı oyke yazmıştı ben 24 ay olanı aldım çok çok. Büyük değil yeni doğandan itibaren yatabilir rahatlikla
bburcu yasen1 0-4 ay aldım 82 cm zaten uzun süre kullanılır boyutu bana iyi geldi küçük beşiğe tam sığıyor 🥰
Ikinci-mucize bburcu bende buradan aldım trendyol da da satışları var orada indirime girmişti 72 tlye aldım gelince alt sungeri ni çıkarıp yikadim taş gibi bişey olmadi bambu sepet besigin içine aldım tam oldu şimdi insallh doğumu bekliyorum bebisin yatmasi icin
Fulya1993 Mhtap4467 şekli farkli ama inan ki daha kullanışlı beşik içine falan koymaya ve fiyatı çok çok uygun beybinestcimin ben ordan arkadaşım sumay bebe den aldı onun ki çok küçük sanki süs gibi ben ise çok memnunum
Mhtap4467 Fulya1993 aynen bende sipariş verdim bakalım nasıl olacak.bide sipariş tarihi açısından da yardımcı oldular sağolsunlar.siz de büyüklüğü çok iyi diyorsunuz o zaman daha ne isterim:)))
SeymaTorlak Mhtap4467 ben sumaybebeden aldım çok memnun kaldım ürün hızlı bi şekilde elime ulaştı gerçi başka araştırmamıştım ama dediğim gibi gayet memnun kaldım ben canım
Farahsmom @Mhtap4467 tartışmasız en kaliteli kumaş ve iç malzeme sevi bebeye ait bu konuda. Zaten tüm ürünlerinde kendini kanıtlamış bir marka. Düz babynestleri de bulunmakla birlikte ayrıca bir reflü yatağı almanıza ve ayrı ayrı yatırmamanıza olanak sağlayan şu harika ürününü tavsiye ederim. https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-anne-yani-bebek-reflu-yatagi-p-sev-273/
Urazannesi Mhtap4467 sevibaby de babynest ve reflu yatağı bir arada olarak var, trendyolda aldım ben 2 güne geldi
Mhtap4467 Sipariş verdim bende dün baybnestcim instg.çok da yardımcı oldular.acelem var diye hemen kargoya verdiler.çok parça aldım 225 tuttu Kargo dahil