Tugcemd Allah sabır versin canım. Hamile kalmak sorun değilde sezeryan dikişin olduğu için beklemen lazım diye biliyorum normalde sezeryan doğum yapana 2 yıl sonra yeniden hamilelik öneriyor doktorlar. Yani doktorla konuşman lazım en iyi bilgiyi o verir

zeyzey95 6 ay dediler bana mayısta dogum yaptım haziranda kaybettim bebegimi 6 ay bekle dediler doktorlarım ama beklenilmiyo zorla sabrediyorum oglumu kaybettim polikistik overliyim ben 3 sene olmamıştı bebegim 3 sene sonra bi anda hamile kaldım o yüzden tekrar uzun süre kalamammı diye korkuyorum

Canım Allah sabır versin inşallah yine olur üzülme Allah böyle istemiş. Bir süre beklemeniz gerekiyor diye biliyorum ben de dikişlerin iyileşmesi için

maggie Allah razı olsun Allahım kimseye yaşatmasın çok zor geçmiyo acısı 😢 evet ama sabredemiyo insan acısı bi şekilde diner belki hamile kalırsam

Kubos_36 tansiyonum aşırı yüksekti ödemimde vardı preeklamsi oldu o yüzden erken doguttular idrarımda protein filan çok fazlaydı zehirlenmeye başlamıştı im

Tugcemd canım allahım tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah. Şimdi kendin için eşin için ve sağlığın için biraz bekle bence söylemesi kolay tabi yaşaması zordur ama psikolojik olarak kendini rahatlat önce herşeyden arınmaya çalış sonra kafanı topla dikişlerine iyi bi doktorda baktır kafandaki tüm soruları sil at şimdilik. Doktorunun dediğine göre hareket et bir kere hamile kalmışsın tabiki tekrar yine kalırsın Allah’ın izniyle🤲🏻 Şimdi bunları düşünüp kendini üzmemeye çalış. Hep hayırlı zamanı dile olmadı diye küsme hiçbirşeye🙏🏼 Sana çok dua edeceğim🙏🏼

Tugcemd ben oğlum 6 aylık bebekken kızıma hamile kalmıştım.kendime hiç dikkat edemedim oğlum çok ağlayan bi bebekti.kizim dogana kadar oglum karnımın üstünde oynadı diyebilirim.cok şükür bi sorun yaşamadık dikiş yeri anlamında. veya herhangi bi problem.zaten pco varmış sende de.bence ovulasyon testlerinden al ve korumayın derim.evlat acisi cok zor.. hele ki zor buldugyn bi bebek..