Merhabalar 28 haftalık dogum yapmıştım bebegimi kaybettim 😢 sezeryanla dogum yapmıştım tekrar hamile kalmam kolaymı
Bebegim
zeyzey95 6 ay dediler bana mayısta dogum yaptım haziranda kaybettim bebegimi 6 ay bekle dediler doktorlarım ama beklenilmiyo zorla sabrediyorum oglumu kaybettim polikistik overliyim ben 3 sene olmamıştı bebegim 3 sene sonra bi anda hamile kaldım o yüzden tekrar uzun süre kalamammı diye korkuyorum
Canım Allah sabır versin inşallah yine olur üzülme Allah böyle istemiş. Bir süre beklemeniz gerekiyor diye biliyorum ben de dikişlerin iyileşmesi için
Tugcemd Allahım kimseye yaşatmasın tez zamanda sağlıkla olur inşallah yine 🙏
ikizminikler evet gerçekten Allahım kimseye vermesin bu acıyı 3 ay oldu ama her saniye aklımda bebek görmeye dayanamıyorum
Tugcemd ah canım rabbim kalbine ferahlık versin tez zamanda da doldursun kucağını 💕
ikizminikler inşAllah hamileyseniz dua edin kimin duası kabul olur belli olmaz 😢
Tugcemd ederim tabi 🥰
ikizminikler teşekkür ederim
Deletedmom369 evet öyle dediler banada ama işte istiyo insan
Tugcemd canım allahım tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah. Şimdi kendin için eşin için ve sağlığın için biraz bekle bence söylemesi kolay tabi yaşaması zordur ama psikolojik olarak kendini rahatlat önce herşeyden arınmaya çalış sonra kafanı topla dikişlerine iyi bi doktorda baktır kafandaki tüm soruları sil at şimdilik. Doktorunun dediğine göre hareket et bir kere hamile kalmışsın tabiki tekrar yine kalırsın Allah’ın izniyle🤲🏻 Şimdi bunları düşünüp kendini üzmemeye çalış. Hep hayırlı zamanı dile olmadı diye küsme hiçbirşeye🙏🏼 Sana çok dua edeceğim🙏🏼
Tugcemd ben oğlum 6 aylık bebekken kızıma hamile kalmıştım.kendime hiç dikkat edemedim oğlum çok ağlayan bi bebekti.kizim dogana kadar oglum karnımın üstünde oynadı diyebilirim.cok şükür bi sorun yaşamadık dikiş yeri anlamında. veya herhangi bi problem.zaten pco varmış sende de.bence ovulasyon testlerinden al ve korumayın derim.evlat acisi cok zor.. hele ki zor buldugyn bi bebek..