K1K Ben de dün vuruldum. 20.haftamdayım. Gebelerde tek doz yeterli geliyor tek toz yapıyoruz dedi sağlık ocağı hemşiresi. Doktorunuza sorun yine de ona gore 2.dozu vururuz dedi.
Pukiyolda Ben 23. Haftadayım bügün sağlık ocağına gittim kan verdim ama tetanoz aşısı koca sağlık ocağında yokmuş 🙄 ne zaman gelir belli değil biz sizi ararız dediler.. garip geldi 🤷♀️
nazlibaharim Hayalim_s benim bilgim yok hiç..sağlık ocağına da gitmedim tetanoz olmam gerektiğini kimse söylemedi nasıl öğreneceğim doktor da bişey demedi 😱
Burcinisp88 nazlibaharim paniklemenize gerek yok. İlk gebeliğimde bana da söylememişlerdi olmamıştım. Bu gebeliğimde de sağlık durumumdan ötürü olamayacağım. Allahtan hastaneler steril ortamlar 😊😊
tbmn Hayalim_s Ben 25 haftamda vuruldum geçen hafta ilk doz oldu. Hemşire 1 ay sonra tekrar gel dedi ikinci doz için. 36 aya kadar aşının tamamlanması gerekiyormuş çünkü erken doğuma neden olma ihtimali varmış
nazlibaharim Burcinisp88 cumartesi kontrolüm var doktora soracağım mutlaka yine de çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın 🐥