Nuryalcndag Busrapol 37+2 yim 5 ekim de sezeryan doğumum var 38+1 de yani,hastane çantamı 34. Haftada hazırlamıştım son anda alacaklarım var sadece cüzdan şark.makinasi gibi,bugün haftalık kontrolüm vardı 49 cm 3024 Gr kızım sağlıkla gelsin hepimizin ki 🙏🥰
Halimehacin Nuryalcndag @Tb29 @Melisa95 @Kubra85 Kızlar 37. Haftanın içindeyim bebek hareketleri kısıtlandi artık eskisi gbi çok hareket etmiyor. NST de doktorum da farketti. Yarın yatışım olacak büyük ihtimal varmı bu durumu yasayan
Zehra1109 nurakus doktorun doğum yönteminde baskı yapması çok yanlış ya sonuçta normal yapamayacağını düşünüyorsan bu konuda zorlayamaz seni bu ciddi bi karar
Nuryalcndag Halimehacin bende yok canım gerinme açılma hickirma kol bacak vurma gibi hareketler mevcut tekme olmasada dirsek felan yeri dar çünkü ama durmuyor nst ye aç felan girmiyorsun demi
Melisa95 Halimehacin Bnde ayni haftadayim bugun hic hareketi hissetmedim suyu azaldi yeri daraldi jic okumuyormusun bu haftadan snra hareketleri azalmasi cok normal
Tb29 Halimehacin ben de vurma tekme hareketi yok ama yer değiştirirken hissediyorum ama aramızda bi iki hafta var senin daha büyüdüğü için yeri azalmıştır. Doktor ne dedi?
Mhtap4467 Halimehacin nst de ama benim ki de seslerden mi nedense hareketsiz oluyor ama oraya girince oluyor.
Acemi_mom 38+0 im çantami daha dün hazırladım 😂 Doğuma dair hiç bı belirtim yok ne yalancı sancı ne nstde sancı 🙄 Cuma günü kontrolüm ve çatı muayenesi var çok tırsıyorum 😔 Minnoş kızım 40 haftayı geçmeden doğmayacak gibi geliyor. Belirtisi olmadan doğuma giden varmı acaba 😁
ArasMom34 Herkesi tek tek okudum herkes ideal kilolar almış bebişide öyle ben 19 kilo aldım 37+5 olduk bugün en son kilosuna 35 haftada baktık 3200 idi bende iri oğlumda iri perşembe gidicez bakalım benim erken doğum riskim vardı 33. Haftadan beri çantam herşeyim hazır
Bademlii Merhaba kızlar bizde bu gece 36 haftalık oluyoruz yarın kontrolümüz var nst başlıcaz kontroller de haftada bire düşecek 😍 en son 34 de gitmiştik 2800 dü oğluş bakalım kaç oldu 🥰 benimde bu ara ağrılarım başladı sanki bi kaç gündür ama bilemiyorum da ara ara giren değil de sürekliliği olan agrılar sanki 😂 çantamı da iki hafta önce hazırladım eşyaları yıkayıp ütüledim beklemedeyiz 🥰
Halimehacin Tb29 evet vurmuyor daha çok dalga şekilde hareket ediyor. Aç karnına tekrar nst ye giricem ona göre yatış verilebilir
Mervenur_kcbs Busrapol herşey hazır oğlanı bekliyorum 🙈🙈37+6 dayız bizde şükürler olsun Ekim ayı geldi çattı
Natuvane Busrapol 39 haftalık oldum 1 hafta önce 3.300 gramdı.. sizce fazla mi. Çatın iyi dedi dr, bakalım ne zaman doğar.. giren sancılar gaz mi yalan mi ne anlamıyorum ki.. Bi de renksiz akıntı geldi azıcık.. ay bilen aydınlatsın nolur cahillik zor:)
Superisiiiii Natuvane benim 4300 keşke 3300 olsa ve gebelik şekerimde yok öyle aman aman yemekte yemedim erkek kardeşim 4750 doğmuş acaba genetikmi ya
Busrapol Natuvane canim kilosu gayet iyi masallah. Cati muayenen nasildi cok can yakiyor mu ?bende hafatya gidicem catiya 37de gel dedi doktor
Busraata33 Busrapol 36+4üz haftaya sali kavuşcaz ogluşumla 🙏2gün once 2900dü agrilarım çok günümüzü bekliyoruz 10kg aldim ben
Btlgnr ilk ekim annelerinden olucam sanırım 🙈 39+6′dayız bugün bi çılgınlık yapmazsa yarın sabahtan yatış yapıp suni sancıyla koyulucaz işe 🤗