Rmeysa_1661 melegegebe sen gene de bir baktır doktoruna baktı demissin gerçi başka bişey demediyse odur. Çünkü rahim büyüdükçe mesane aşağıya iniyor muhtemelen onunla kaynaklı bişeydir.
melegegebe Rmeysa_1661 goremedi canim doktor gittigimde 🤣 bazen vajina girisine kadar iniyor beni rahatsiz ediyor o an doktor bakti ben bir sey goremiyorum dedi bi elledim cidd3n yok kendimi tuhaf hissettim.
Rmeysa_1661 melegegebe dönem dönem bence dediğim gibi rahim büyüyor ya baskı oluşturuyor oraya çokta tutup çekiştime mesane eline falan geliyormuş 😂😂 acı yanma falan var mı
Rmeysa_1661 melegegebe korkma korkma o düzelir zamanla kabızlığın falan varsa fazla ıkınma dan da olur 🤗
Mmeloo melegegebe hayır öyle hissetmiyorum ama hissettiğim sanki aşağıda bebeğin ağırlığını taşıyorum. Tuvalete gitmek için kalktığımda zor yürüyorum. Birde ufacık bir hapşurmada vs gibi öksürükte kaçırıyorum
Gzmer Bsmlh merhaba,konu üzerinden baya geçmiş ama arama yaparken gördüm okudum:)) bnmde bi parça var progestan kullanıyorum o yapabiliyor mu?