melegegebe Folikasit18 cinsel yasam icin biraz kolaylastiriciymis sanirim o okudum da . Aldirinca zorluk zorlanma olur mu ki
ozlemrcp0476 melegegebe yok deil karın büyüdüğü için bebeğin verdiği baskıdan kaynaklı oluşuyor doğumdan sonra geciyor
Esrahalit Busra066 ayyy vala zor ama lavaboya gittiginde ılık suyla temizlen oyle daha cabuk geciyor biliyorum o aciyi zonklamayı
Busra066 Esrahalit çok korkuttu ilk zamanlar hatta ağrı olunca rahim kısalığı olabilir diyen de oldu daha çok ondan korktum malesef her zaman randevu da olmuyor doktor sıkıntısı var
1PrensAnnesi melegegebe aslında şişlik bende de oluyor gebelikten ötürü ama et parçasına anlam veremedim doktora resmini çekseniz? Hem allah korusun ciddi bişeyse önden hallolur
melegegebe Pnrysr ay insaAllah basit bir seydir zorlu bir sey degildir canim ben de yururken bir sey cikacak diye bacagimi kapatıp yürüyorum
Pnrysr melegegebe yok canım merak etme hiçbir şey çıkmaz, biraz zorluyor ama ilaçla düzeliyor. Ama işte maalesef fazla ıkınınca falan tekrar çıkma olasılığı var, mesela ben normal doğum yaptım sonrasında ıkınmaktan çıktı ama şimdi geçti. Canını sıkma sen🌸
Esrahalit Busra066 yok ya korkma inanki çabuk geçiyor ama baya sonra tekrar oluyo geçiyor şimdi hiç yok olurmu bilmiyorum hiç bir ilaç krem kullanmadım
Pnrysr melegegebe melegegebe biraz uzun tedavi süreci var ama işte tamamen geçmiyor diye biliyorum ben maalesef
Rmeysa_1661 melegegebe ahh kuzum sana anlatayım bir gül 😂 ben de bi gün cinsel ilişki sonrası lavaboya gittim neyse temizledim orayı dedim ki aha heralde rahmim düştü et geliyor 😂😂 meğerse o et parçası vajinal ve mesena yolunu ayıran parçaymış yani doğuştan hep orda ama cinsel ilişki sonrası adet öncesi veya sonrası doğum ya da gebelik durumlarında bazen görünüp kaybolan bir yapıymış. Bende ilk dokunduğum zaman çok fazla korktum anneme sormuştum oda çok gülmüştü. Anatomiler işte bilmediğimiz için korkuyoruz 😂😂
melegegebe Rmeysa_1661 yaaa 🤭🤭🤭🤭 insaAllah benimki de odur ya normalde yoktu iliskide de hic olmadi ama hamiligim suan 26. Haftadaym 1 haftadir surekli hissediyorum ayaktayken . Ay ciddi bir sey olmasin ya
Rmeysa_1661 melegegebe sen gene de bir baktır doktoruna baktı demissin gerçi başka bişey demediyse odur. Çünkü rahim büyüdükçe mesane aşağıya iniyor muhtemelen onunla kaynaklı bişeydir.