Merve42 Sugar_she tuba memur ve Necati Hançerlioğlu na gidiyorum ben genellikle ikisinden birine randevu yüzde almaya çalışıyorum ben diğer doktorları bilmiyorum canm
Merve42 CerenSelvi bugün benm yerim de başkası olsaydo boşuna hastanede yatacak strese girecekti o hemşireler yüzünden
Merve42 Supermother aynen öyle bir lokma yiyorsan helal yiyeceksin dedim hemşirelere bugün bana sen çok biliyorsun dediler ama desinler lafımı dedim çıktım vicdan onların ister oturup düşünürler ister takmazlar yani canm
CerenSelvi Merve42 anladım kafanızı takmayın böyle aksilikler her yerde olabiliyor maalesef ama insan yorulup geriliyor tabi. Önemli olan siz ve miniğiniz iyi olun da 😇
CerenSelvi Zeynepzeynep hakan arslan çok iyi ama şu an randevusu görünmüyor. Ben de perşembe arzu bostancı boştu ona aldım ama bir sıkıntı var gördüğüm kadarıyla. Daha bol ve rahat randevu bulunuyordu. Bir şey oldu sanki hocalara
ElifSolmazYney Zeynepzeynep arzu bostancıdan cok memnun kaldım bitanem kuzum diye cok samimi ve icten konusuyor cok kibar bir doktor hiç bir sekilde incitmiyor narin bi şekilde her soruya cevap veriyor öneririm 👍🏼🤗