KbraGndz AybkeYldrm süreyya hanıma gittim iyi gerçekten kürtajımı o yapmıştı fakat çok mu hastası mı var ondan mı mutsuz sürekli güleryüzlü değil
Zarife KbraGndz ben ne zamandir bekliyorum yeni doktor gelicek dediler bi tanidigimin doktoru demisti eskiden orda calisiyodu cok iyi bi doktor gelcek demisti hemde hastane cok uygun 750 normal 1250 sezeryandi galiba
KbraGndz Zarife meraba halen eslifeye mi gidiyosun hastane kapandı mı gerçekten doktorumu bulamıyorum
Zarife KbraGndz canim malesef hastane kapandi ama ben oraya gitmiyodum sadece gitmeyi dusunuyodum iyikide gitmemisim kimdi doktorun
Zarife KbraGndz ben beylikduzu kolana gidiyodum biraktim yarin buyukcekmece kolana gdcm randevum orda artik oraya devam edicem
CigdemKibar Charlotte Esenyurt İstinye üniversite hastanesi ceyda aydın doktorum ve mükemmel bir insan oldukça pozitif ve sıcak kanlı muayene ücreti 100 tl
CigdemKibar KbraGndz daha onu konuşmadım ocak ayında konuşucam ama 5000 tl ler duydum bence Doğum parası doktorla aranda ki iletişime bağlı
alaBkmaz CigdemKibar İstinye üniversite hastanesinde 1 hafta önce komşum Doğum yaptı 6 bin demişler pazarlıkla 4 bine yapmış
Dilaam ozlemboyraz merhaba kaç aylıksınız acaba rabia hanımdan memnun musunuz normal dogumu destekliyor mu