sherlock_anne Dantelsiz güpürsüz lohusa geceliği alabileceğim güvenilir sayfalar söylermisiniz :) Şubatta doğum yapacağım bu yüzden kalın şeylerde lazım bana, kalın gecelikler falan satan yerler nereler, güvenilir olsun istiyorum
UmaysMom sherlock_anne ay bende duriim burda. Lohusa diyince hepsi süslü püslü hep. Yada haminne modelleri var 🙈
Burcuu3761 sherlock_anne ben trendyoldan alacağım şuan indirimde olanlarda var önü düğmeli çok hoş saten pamuk olan gecelik takımları var bende şubatta yapacağım doğum ama evim çok sıcak oluyor kışın o yüzden orta kalınlıkta alacağım
sherlock_anne Burcuu3761 uzun kollular çok az nedense hep kısa kollu üzeri sabahlıklı iki parçalar var , ben tek parça bulamadım ama trendypla bi bakayım, sizin alacağınızın linkini bi atarmısınız acaba
sherlock_anne fatosd84 ya bana garesi var heralde trendyolun, hep dantellileri çıkarıyo önüme 😂 biraz daha arastırıyım
UmaysMom sherlock_anne benide 😕 sanırım en sonunda anane modeli büyük beden penye gecelik alıcam 😏 hem rahat hem fiyatları çok daha mantıklı 🥳
nagsal-48 sherlock_anne kaç gündür bakıyorum şaşı olacağım artık trendyol da da hep dantelli güpürlüler var
Zeynepahmett Kızlar alakasız bir şey soracağım :) bebiş cinsiyetine göre olması şart mı sizce lohusaligin renkleri. Kızımın doğumunda iki tane pembe almıştım. Cinsiyetimiz erkek. Onlardan giysem olur mu sizce. Yani aslında alma imkanım var ama hani bi ton para verip bi kere giyiyoruz bilemedim
yagizefeninannesi Zeynepahmett kuzum bence renklerin cinsiyeti olmaz, masraf etmemek için alabilirsin yesyeni duruyorlardır eminim çünkü zaten az kullanılıyor, içinden nasıl geliyosa öyle giy
Domatesimm sherlock_anne trendyoldan siyah inci önü düğmeli pijama takımı aldım gayet güzel ve kaliteli Hem de 59 tlye. Bi de penye hırkam var onu koydum yeterli.
sherlock_anne Domatesimm ilk doğumumdada çok yoğun kanamalarım olmuştu, o yüzden pantolonlu giyemedim elbise tarzı olanlar daha pratikti , alt üst olanları çok sonra giymeye başlamıştım aslında
sherlock_anne Pembisanne normal geceliklerin emzirmek için önden düğmesi yok , önden düğmeli olanlarda lohusa geceliği diye geçiyor :)
Zeynepekr sherlock_anne https://www.glingerie.com.tr/821-catherines-lohusa-elbise buraya bakabilirsiniz çok sadede olsa dantel var ama kibar
Girlpowerbabe sherlock_anne ay hep süslü püslü şeyler lohusa takımları🤣 ben düz sade siyah penye büyük beden kumaşı güzel bi gecelik sabahlık pijama takım alırım diye düşünüyorum lohusa şeylerini hiç beğenemiyorum😁
sherlock_anne Girlpowerbabe çocuk değilde padişah doğuruyormuşuz gibi bir hava içersinde üretiliyor bana hoş gelmiyor 😁emzirmek için 3 düğmesi olsun yeter diğer lohusa geceliklerm hep askılı incecik tiril tiril şeyler gecen yıl haziranda doğurmuştum. Buda şubatta doğacak haliyle ikinci kez ihtiyac olacak onlarda sadeydi şimdide sade arıyorum bakalım, ama uzun kolluların çoğu dantelli güpürlü falan :)