Deletedmom15257 FatmaAkdemirErdoan ozaman korkma cnm bisi olmaz inşallah dediklerimi yap geçer bu arada esinle ilişkide bile temiz olmalısınız onda bile mikrop bulasabiliyo
FatmaAkdemirErdoan Deletedmom15257 çok haklısın canım dikkat edicem az önce bir sürahi suyu diktim valla şişkinlikten ölüyorum şu an 🙈
FatmaAkdemirErdoan Sheisagirl muhtemelen ondandır diye düşünüyorum yani çünkü başka bi nedeni sanmıyorum yoktur suyumu içerim kişisel temizliğime dikkat ederim bilemedim bidaha olmaz inşallah kayseriye gidene kadar
Deletedmom15257 FatmaAkdemirErdoan kız öyle birden içsen tuvaletten çıkmazsın 😂😂😂sakin ol başla 😂 2 lt fazla olsunda sıkıntı yok
Deletedmom15257 FatmaAkdemirErdoan kız gün içinde 😂😂😀😂😀😂😀deliiii öyle içsen şişersin tuvaletten çıkmazsın bide gece şimdiden g.olsun gece tuvalette gecirecen 😂😂
Mrymkdr Ben gittim bana enfeksiyon ilacı verdide korkuyorum içmeye başka doktora da soracam öyle icecem bir defalık yatmadan iç yarım bardağa koy iç lavaboya çıkma dedi ben içmedim ama korktum bebek için 🙊🙈☺☺
gizem_dilbaz FatmaAkdemirErdoan sağlıkciyim kuzu ama iltihap nüksetmiş ve iltihap da bebegin gelisimini etkiler o yüzden hastaneue gitme ihtimalin yokda hafif sıcak su ile 1 çay bardağı sirkeyi tahmini güzelce yıka ve temiz atlet parçası gibi birşey koy emsin zaten hastaneye gitsende antibiyotuk veremez fitil verir büyük ihtimalle sağlık ocağı dami yok hemen idrar testi yaparlar zaten 5 dakikada verirler sonucunu
FatmaAkdemirErdoan gizem_dilbaz yok canım malesef ya şu an başımda daha kötü bişe var benim sorumsuz kocam bu popcornlardan almış bende bir pakete yakın yedim nerdeyse bide be göreyim tarihine baktımki tarihi 24 gün geçmiş görür görmez hemen afedersin parmak attım kustum ama içerde kalan olmuştur illaki sence bişe olurmu bebeğime ya madem sağlıkçısın
FatmaAkdemirErdoan Deletedmom15257 ayyy başımda daha kötü bişe var şu an bu popcornlar varya onlardan almış eşim tarihide 24 gün geçmiş bende bir pakete yakın yedim malesef hemen parmak attım ama içerde kalan kalmıştır illaki ama bayağı çıkardım bişe olmuşmudur yada olacakmıdır bilmiyorum dua edin nolur ya
FatmaAkdemirErdoan gizem_dilbaz nasıl anlamadım canım istifra kendi başına oldumu diye sorduysan olmasına fırsat vermeden hemen daha paket bitmeden çıkardım ben
gizem_dilbaz FatmaAkdemirErdoan kusura bakma son mesajına cevap veremedim durumun nasıl şuan iyimisin
Cansurella FatmaAkdemirErdoan aynısı bende var hayatım 28 haftalık hamileyim hala var doktoruna söle alttan muayene etsin ya da ettrmem diyorsan fitil veriyor korkma evet erken dogum riski tasıyoruz benimde enfeksiyon var ama dua edelim saglıkla gelsin bebisler fitl kullandım bitti ıkı gün sonra yine geldi bol su iç tuvaletini temız tut camasırnı her gun değiltir tüylenmene dikkat et
FatmaAkdemirErdoan Cansurella evet bunları biliyorum yspıyorumda canım ama oluyo işte bakalım doktora söyledim fitil yazacaktı ben kullanamam diye yazdırmadım