• Doğum
  • Sezaryen sonrası gaz sancısı

Hanımlar merhaba dün akşam 7 buçukta doğum yaptım gaz çıkarmadan yollamıyolarmış, çıkması için ne yapmam lazım tecrübeli anneler bana akıl verinn lütfenn🙏🏻

Dugu canım ben de bugün sezaryen oldum hastanedeyim şu an rezene içitşm kayısı hoşafı suyu içtim gaz için iyi geldi ama sürekli tuvalete kalkmak zorunda kalıyorum

• Dugu bunu yanıtladı.
    • Dugu bunu beğendi.

Dugu bnde gazimi verememistim lavman yapip yolladilar

• Dugu bunu yanıtladı.
      • Dugu bunu beğendi.

Bende dun sabah 9 da sezaryen oldum. Tek sorun gaz oldu. Aksam 6 ya dogru anca cikti. Yuru cikar diyorlardi ama herkeste farkli bence. Yuruyunce olan gazim da kacti. Yatakta gurluyodu resmen karnim. Ilık suya hurma attim 2 tanesini de yedim hastanede metsil surup verdi anca yatakta karnimi ovalayarak cikardim. Sonrasi geldi. Baya gaz cikiyormus. Sonra hep gaz yaptim.

• Dugu bunu yanıtladı.
        • Dugu bunu beğendi.

Kimyonlu rezene çayı yada bi bardak sıcak suya az bişi kimyon at beklet onu iç sonrası rahatsın

• Dugu bunu yanıtladı.
          • Dugu bunu beğendi.

_Semtember_ öyle yaptım sürekli içtim baktılar çıkmadı lavman yapacakken utandım ertelettim sınra kendiskendine çıktı

Edsn ben hiç katı bişey tüketmedim büyük tuvalet olmasın diye. Bolca su kayısı suyu çorba içtim sık sık küçük tuvalete çıktım içerdeki pis kan de pıhtı helinde döküldü hep

• Edsn bunu yanıtladı.

Rabia26 bana da yapacaklardı utandım birazdan yapın filan dedim sonradan çıktı kendiliğinden🙈

gizemonerr evet internette de okudum çok faydalıymış hemşire dedi gerek yık doğal yoldan çıkar sanki kimyonda siyanür var doğam değilmiş😅

Dugu zaten katı bir şey tüketmeyi yasaklıyor doktor belli bir süre ben de tüketmedim

• Dugu bunu yanıtladı.

Edsn iyiki tüketmemişiz yoksa süreç çok daha ağır geçermiş

Dugu valla normal dogum icin 2 gün hastanede bekletildigim icin utanma duygum gitmisti gelen giden gördü zaten ben iyi olayim da ne yaparlarsa yapsin diyorsun bir sure sonra

• Dugu bunu yanıtladı.

Rabia26 allah çektiklerimizin mükafatını evlatlarımızla verdi şükür🥰