Didemcee Kızlar 9 haftalık hamileyim sanki içimde gaz yığını var çok rahatsız ediyor nefes alamıyorum uyuyamıyorum eşimi de kaldıramıyorum napsam çok kötü oldum ağlıyor sinirden
annecikk_ Didemcee benimde oyleydi balim geciyor ama tabi cekerken cok zor oluyor valla ben esimi biraktim annemle yatiyodum 😂😂🙈 annem masaj yapiodu ama yinede nefes alamiyodum don Allah don yatakta.. Sabah 4 5 gibi ilik balli sut veriyodu annem midemi o rahatlatiyodu
Merveturksoy Didemcee beline sıcak su torbası köy ayaklarına bu havalara aldanıp usutiyoruz fark etmeden canim
Serpil34 Didemcee evet yürü cnm ve karnını ovala yumuşak şekilde benimde olmuştu ben o şekilde rahatlıyordum
Didemcee Serpil34 maşallah canım nasıl peki bu haftalar ben çok tedirginim karnımın buyumesi beni korkutuyor şimdi nefes alamiyorsam o zaman ne yapacağım hele ki hareket etmesi çok ürkütüyor bağışla canım gece gece yordum seni
Serpil34 Didemcee valla son üç ay zor zamanlar Uykusuz geceler kasıkda batmalar bebeğin tekmeleri Derken zor kısacası suan iyi günlerin diyebilirim ama herkesin farklı olabiliyor tabi ben zor bir hamilelik geçirdim ilk 3ay kanamam vardı düşük tehlikem vardı yattım hep son üç ayımda Zor geciyo
Didemcee annecikk_ canım hamilelik beni korkutuyor calisiyorum da geceleri uyumadan gündüzleri napacagim düşüncesi var boğulacak gibi oldum ağlıyorum resmen çocuk gibi
Serpil34 Didemcee amin cnm valla ben 37haftama kadar çalışırım diyodum ama dayanamadım uykusuzluk agırlastım 32de doğum iznine çıktım
Didemcee Kızlar doktorum endol adında bir fitil vermişti makattan atmam için kaşık ağrılarına iyi geliyormuş o fitilden sonra böyle oldum ve prespektusunda nefes darlığı gibi bir etki varsa acil hastaneye başvurun diyo napsam bilemedim
Selinanne Didemcee ben de sizin gibiydim gece resmen kedi gibi dizlerimin ve ellerimin üzerinde uyumaya çalışıyordum.gececek birazcık sabır. Ayaklarınıza sıcak su koyun. Sıcağa yakın süt için mümkün olduğunca sağa yatın bu mide için en iyi pozisyonmus