halitefe Oykuaygun ya bende emzik kısmı plastik ya onları falan direk emecek bebek diye düşündüm o yüzden
Kelebek97 Oykuaygun Ben Joker Bebeden aldım 19.90 a düşmüştü aldiğimda şuan 29.90 kaçırmayın derim. https://ty.gl/qztqoli
Oykuaygun Kelebek97 attığınız link açılmadı da birde baktım uygulamadan yoktu acaba indirim günü mü sona erdi
Oykuaygun Mom092 aa tamam küvet için A101i bekleyeyim o zaman. Neler alacaksınız acaba bana da fikir olsun ☺️🤭
Mom092 Oykuaygun reflü yatağı, wee baby cam biberon - emzik, muslin bez, anne yanı bebek yatağı, yorgan-yastık, yürüme arkadaşım, bebek telsizi, hava nemlendirici, bebek basamağı 😊 hepsini alicamm😄 bimde tanidiginiz varsa ayirsin kalmiyo çünkü
Kelebek97 Oykuaygun Uygulama üzerinden attığım icin açılmamıştır muhtemelen. Tripper Tripper Jumbo Banyo Küveti - Gri | Trendyol https://www.trendyol.com/tripper/tripper-jumbo-banyo-kuveti-gri-p-34857107 böyle bıraktım umarım açılır.
turansmom1 Oykuaygun benimde alan arkadaşlarım tavsiye etmedi canım hepsi buradadan file küvet kova ve maşrapa şeklinde 50 tlye almıştım çok memnunum😊
Mom092 turansmom1 aynen bimden alanlar cok memnun degil ama A 101 inki o kdar kaliteliki belli bide giderinin olmasi buyuk avantaj 😊 hem gorsel acisindan guzel hem kalite acisindan A 101 deko
Nuriiiiii Zeyyno_ canm ben çeşit çeşit biberon kullanıyorum weeden 4 tane aldım almaz olaydım akıtıyor emzik kısmı farklı çocuk emerken zorlanıyor kesinlikle avent öneririm maddi durumu iyiyse eğer beymenin sitesinde var onu öneririm bende bir dahakşne avent alcam
Kelebenkkk Oykuaygun bimden aldim daha kullanmadim ama guzele benziyo . Filesi kucuk geldi ve koptu o yuzden ayrica file almak zorundayim . Filelerde 30 lira civari hep yani yine intermetteki kuvet setlerinin fiyatlariyla es deger oldu . Filesini deneme imkaniniz varsa deneyip alin bence
ArasveAnnesii Oykuaygun Ben almıştım, kullanıyorum bebeğim 3 aylık. Filesini iyice gerdirdiğinizde gayet rahat takılıyor, banyo sonrası içini ılık suyla ve süngerle temizlediğiniz sürece yeni alınmış gibi tertemiz oluyor. Açıkçası ben gayet memnunum tavsiye edebilirim ☺️
diyhomelif Oykuaygun birçok takipçim küvetten memnun ama file bebeği yıkarken kopmuş zaten file değil de yıkama aparatları var muslin serip bebeği üstüne yerleştirip kolaylıkla yıkayabiliyorsunuz :)
Sltnanne turansmom1 Şimdi baktım Dünya plastik küvet setinden bahsediyosunuz galiba. Gideri var mı suyu nasıl boşaltıyosunuz
G_A45 Oykuaygun bnce al cnm ben aldım kullanyrm çokta memnunum gelmesını beklemstm geldı 2 ay önce fln aldm bebiş kılo aldıkça file kılosunu tasıyamcak bizde en kısa zamanda ayrıyttn file alıcaz☺️