• Sağlık
  • Covid belirtilerii 🤦🏼‍♀️😰

Merhaba sevgili anneler ben 34 haftalık hamileyim 2 gündür rahatsızım covid miyim diye aklım gidiyor kuru öksürükle başladı baş ağrısı vardı şimdi geçti burun tıkanıklığı tat alma koku alma duyum yok bal zencefil pekmez şerbeti yapıp içiyorum sürekli ama hastaneye gitmekten daha çok korkuyorum ateşim normal ölçüyorum sürekli benimle aynı durumu yaşayan var mı 🙈

Cgdemmm canım belirtilerin Covid bende 26 haftalıkken geçirdim öksürük yoktu çok şükür bende. Burun tıkanıklığı baş ağrısı ve tat koku alma kaybım oldu 1 hafta içinde belirtilerim bitti 13 gün sonunda negatiftim. Test versen de hamile olduğun için hiç birşey yapmazlar ama yine de kendi doktorunu bilgilendir ona göre hareket et. Bu hastalığın en kötü yan etkisi kanı pıhtılaştırması o yüzden hareketsiz kalma sakın. Bol bol limonlu su iç meyve tüket… geçmiş olsun 🤗

Mmunvvr inşallah 7 ekimde doktor randevum o zaman gitmeyi düşünüyorum daha kötü olursam giderim tabiki ama terleyip atmayı düşünüyorum hastalığı Allah’ın izniyle 🙈