Ka123der Sumru sancım yok nst ye de hiç bağlamadı doktorum. Özel muayenehaneye gidiyorum dışarıdan hastaneye doğuma gidicez sadece. Bir kere muayene etti çatımı olmaz dedi doktor zaten çok canım yandı bağırdım biraz. Normal olmaz dedi 5 ekimde sezaryene giricem.
Sumru Ka123der ama sancıyı anlayamabiliyorsunuz benim geçen hafta nst de sancım çıktı 60 larda ben hiç birşey anlamamıştım çok şaşırmıştım sizinde öyle olabilir bende nst yapması lazım ki nst yi sadece sancı için değil bebeğin kalp atımlarına bakmak için de yapılıyor düzenli mi değil mi diye
Ebrarela_1963 Sumru sabırsızlıkla bekliyorum dogum hikayeni 😉 benimde ilk haftası ama bekliyoruz sancılarım var
Sumru Ebrarela_1963 😍😍😀 ben bile kendi hikayemi merak ediyorum inşallah sizleri korkutmadan iç açıcı bir doğum hikayesi yazarım 😂😂😂 ne güzel sancılarınız var maşallah bende çok isterdim kendi sancılarımla açılmamla doğum yapmak ama benim sancım da yok açılmamda parmak ucu kadardı geçen hafta 😔 inşallah size nasip olur 🙏
Sumru Slnk hayırlısı olsun inşallah 🙏 kendi sancılarımla açılmamla doğum yapmak çok isterdim ama nasip 😊
Slnk Sumru aynen öyle sancım gelmiyor ne yapalım demek bu şekilde nasipmiş bize de bebeğim sağlıklı olsun da 💕
Ebrarela_1963 Sumru inşaALLAH çok kolay bi doğumun olur ama ben çatı muayenesi olmadım açıklık varmı yok mu bilmiyorum bile🙄 ilk çatı muayeneni okuduğumda cesaretlendim ama ikincide pek öyle olamadım 😁😁doğumunda cesaretlenirim umarım
Sumru Cemre_61 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah razı olsun 🙏💜 inşallah tüm annelerin doğumu kolu olur sağlıcakla sağ Salim kavuşalım yavrularımıza 🙏🙏
nursentlk Sumru şeker sen bilirsin canım ben şeker kullanmıyorum. İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına sağsalim alırsın iyi haberlerini bekliyorum ☺️😘
Sumru nursentlk şekerli olmasının sütün gelip gelmemesiyle alakası yok dimi 😊 siz şeker sevmediğiniz için şekersiz yaptınız sanırım yazınızdan öyle anladım
Safie Sumru kaç kg olmuş bebis hayırlısıyla atlatirsinz inşallah . Park besige nasıl br yatak aldınız en son arastiriyodunuz nerden aldnz
Sumru Safie canım biz yataştannn aldık yatağımızı bi tandık vardı ona Özel yaptırdık çok da memnun kaldım sertliği falan çok güzel 👍
Sumru Slnk aynen öyle önemli olan onların sağlıkları sezeryan normal hiç farketmez rabbim güç kuvvet verdikten sonra herşeyin üstesinden geliriz inş 🙏
bilaloguzunannesi Sumru merhaba sizinle pijama takımı hakkında konuşmuştuk nisan gibi benim oğlum doğdu simdi 4 aylık olduk hayırlı sağlıklı doğum olsun insAllah
Sumru bilaloguzunannesi yaaaa ne güzel maşallah rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı benim başıma inşallah 😍
Gunsss Sumru 1 ekimde de benim doğumum olacak inşallah 🙏 bizim bebişte kilo alıyor sürekli ve hiç sancım çıkmıyor nts de Sezeryana karar verdim ben 🙈 sağlıkla gelsin inşallah Bebişler🙏🌺
Tuba6660 Sumru öncelikle hayırlı olsun bende cuma günü 2 ekimde sabah sezeryana gireceğim çok heycanliyim inslhh oglusum olacak sağlıkla kucagimiza alalım 😍
Sumru Ebrarela_1963 inşallah canım benim Allah razı olsun🙏 Elimden geldiği kadar doğum hikayemi erken yazmaya çalışacağım canım☺️☺️
Gunsss Sumru evet , bebiş biraz tombiş altta dikiş be yırtık olması beni çok korkuyor🙈 birde adet ağrısı bile çekmedim hiç doğum sancısından kaçıyorum galiba 🙈🙈 39 bitiyor hala gram sancı çıkmıyor nts de beklemek istemedim artık