Sumru gün kurusundan daha güzel oluyor diye dedim canım sarı kayısı şekersiz oluyor. Sen bilirsin. Benim annem kayısı üzüm hepsini karıştırıp öyle yapıyor şeker koymuyoruz. O şekilde içiyorum ben. Sen kendi damak tadına göre nasıl istersen ☺️ Ben ikili pompa aldım çok iyiydi. Zamandan tasarruf. Hemen ikisini takıp 15-20 dk sağıyorum. Tekli olsa bu işlem 30-40 dk sürecek. Zaten yorgun oluyoruz iki büklüm bence 2 Li en iyisi ama sen bilirsin. Ben hiç silikon göğüs ucu kullanmadım. Üzerine gittim benim görümcem 3 ay beceripte emziremedi silikon göğüs ucuna güvendi. Çocuk da hava yutuyormuş meğerse hem kilo verdi hem de hep gazlıydı.
Süt torbasını iyiki getirmişim bebeğim küvezde kaldı sağıp sağıp verdim. Sen her ihtimale karşı çantana koy. Havlu peçete unutma çok lazım oluyor mümkünse 2 tane koy. Depend almışsındır inşallah oda işimi çok kolaylaştırdı. Ve emzirme atleti olmazsa olmazlar arasında. Ben ikişer takım gecelik pijama götürmüştüm birer takım yetti bana. Normal doğum yaparsan zaten bir gün kalırsın 2. Takımlara hiç gerek yok boşuna yük etme