MinelinAnnesi aysenurksgl Bende gördüm ve getirecekleri tüm bebek eşyalarına bakacağım. Özelliklede reflü yatağı bulursam kaçırmadan alacağım hem uygun hemde kullanılması gereken bir şey. Nem makinasını düşünüyorum ama kararsızım gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum. Telsiz içinde çok kalitesiz, cızırtı yapıyor çekmeyince ve bebek uyanmasın diye kapatmak zorunda kalınıyormuş annelerin bilgisine..
Suude aysenurksgl Yaaa. Benim herşeyden çifter çifter var. Ve ben herşeyi tamamladıktan sonr ageldi herşey çok sinir oldum ya🤪 lohusa pijama takımı ben 250tlye aldım orda 60tl yaa😵😵😵
Mom092 aysenurksgl reflu yatagi, yurume arkadasim, muslin bez, wee baby cam biberon - emzik, anne yani bebek yatağı, yorgan - yastik, bebek telsizi, hava nemlendirici ve bebek basamağı 😄 alicam hepsini😍😄
Srpctn aysenurksgl filesi hiç iyi değil maalesef ben en son geldiğinde almıştım küveti çok güzel fakat file için aynı seyi söyleyemem hem iğrenç kokuyor hemde her an kopacakmış gibi. Ben ekstra file aldım bu köpük olanlardan
Sibel122 aysenurksgl benim evim direk bimin üstü apartmandayiz alt katimiz bim. Öyle olmasına rağmen bazı ürünler sanki önceki geceden satışa çıkıyor gibi bişey kalmıyor. 😂
Unlukacar Feyzaaa1 canım ben reflü yatağını hafif dik pozisyonda olduğu için kustuğunda boğazına kaçmaması için güvenli bide benim aldığım titresimli olduğu kolik oluşumunu engelliyor
yasemin__hemsire Kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım 7 haftalık hamile yim bile gelen ürünlere çok heveslendim .biberon kundak felan alayım dedim herkes çok erken dedi .siz ne dersiniz evet erken belki bi bağ kurmayim diye diyorlar ama şükür kalp atışını da duyduk bebek de ii . Siz olsanız naparsiniz doğum mayısda ins
Tuanazra yasemin__hemsire alırdım. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben erken alma diyenlere katilmiyorum benim de iki kayibim var
Drn-Brc yasemin__hemsire başlarda bende öyle düşündüm ama heves ettim her şeyini aldım erkenden bebek arabasını bile 2 aylıkken almıştım şimdi 30 haftalık olduk çok şükür iyi ki almışım diyorum çünkü sürekli her şeye zam geliyo 😀
turansmom1 aysenurksgl kiyafetleri cok kaliteli çıkıyor ben gaz önleyici ikili biberonunuda ordan almıştım geçen geldiğinde. Anne yanı yatağınıda ordan aldım hic bir sorun olmadi
ozlemikka aysenurksgl bimden aldigim reflu yatagi kizimda cok ise yaradi. emzirdikten sonra ona yatirirdim kusmazdi. birde gecelik pijama almıştım bime gelen kalitesi o kadar iyi ciktili sasirdim 😄 4 aylik olana kadar kullandim.
Aknkbr aysenurksgl benim aldığım kaliteliydi ama bu sefer nasıl gelir bilemiyorum almadan bakın iyice
CansuDemir aysenurksgl 23 aylık oğlumun reflü yatağını sakladım ilk 6 ay kullanmıştım. Şimdi tekrar gebeyim kullanıcam. Marka farketmeksizin bulduğunuzu alın derim.Reflü yatağına yatırınca kusmazdı fışkırmazdı.Bi unutup eşim filan düz yatırsa, her yeri batardı oğlumun.Çok kurtarıcı olduydu gerçekten. Mama sandalyesinin çok benzerini kullanıyoruz ebebekten almıştık aynı fiyat civarı. Bebek küveti kullandım ilk 1 ay filan.Sonra koluma yatırıp duşta kovasını hazırlayıp yıkardım çünkü günde 5 kere sadece belden aşağı yıkadığım da olurdu 😁 babynest gibi bir şey hiç kullanmadım. Elektrikli ana kucağı olmazsa, manuel küçük ana kucakları çok kullanışlı ev tipinde.Bime 80tl ye geliyormuş ama kumaşını filan bilmiyorum.Ben ebebekten almıştım 129du 2 sene önce.
Elmaveannesi CansuDemir canim bende bime gelen ana kucagindan aliyim diyorum 80tl olandan. Bebek uyumadigi zamanlar mutfakta falan is görüyor mu