Etgrlgz Deletedmom360 olur canım, rengi pembe veya kahverengi gibi, adet kadar yoğun değil, ağrısız, ve adet tarihinden önce
Ipek0z Deletedmom360 bende ilişkiden 10-12 gün sonra oldu, pembe pembe oldu ama çok azdı yani birkaç damlalık tuvalete gittikçe geliyordu sadece. . Kimi insanda kahverengi oluyormuş tabi bünyeden bünyeye değişiyor demek ki
Emineerd Deletedmom360 bende yumurtlama döneminde kahverengimsi akıntı gelmişti azar azar iki gün. Kist falan mı var acaba derken adetim gecikince hamile olduğumu ögrendim
Nurselii Bende olmuştu canım 10 gün sonra kahvemsi lekelenme 1 gün az az leke tarzı bende şüphelenip 10 gün sonra test yapmıştım negatif çıktı adetim gecikince tekrar yaptım o zamn pozitif olduğu belli oldu
B_isik Tam 10 gün sonr benimde kanamam oldu 2-3 gün sürdü ve az geldi hemen bitti 1-2 hafta sonra gebelik testi yaptım negatifti ama şuan 7 haftalık hamileyim :))
B_isik Deletedmom360 benimde normaldi ilk gün sonra kırmızı sonra pembe oldu hemen bitti. 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ☺️
Biranne02 Deletedmom360 ozaman yerleşme kanaması olamaz. Çünkü yerleşme kanaması pembe veya kahverengi olur.
Deletedmom360 B_isik suan biraz sulu gibi kırmızı gibi soluk gibi anlayamıyorum, keşke bende hamile olsaaam🙏🏻🤗
B_isik Deletedmom360 inşallah hamilesindir zaten normalden kısa sürdüğünde anlarsın hamile olduğunu ☺️☺️
kerimannesi Deletedmom360 Canım eğer hamileliği düşünüyorsan diş eti sorunun ya da dişlerinde bir sorun çürük müruk varsa tedavini Gör öyle yap
ha_zesfa Ipek0z sizin anlattığınızi ben yasiyrum ilişkiden 10 gün sonra oldu ama bugun yaptım negatif çıktı ve adetimi 3 gün gecikti
Ipek0z Deletedmom360 adetin geciktikten beş altı gün sonra yap bence çünkü hemen çıkmayabiliyor. Ben beş gün sonra yapmıştım ama yine de silik çıkmıştı
Deletedmom360 Ipek0z adetimin geçip geçmediğini bilemiyorum ki en son 4 ay once olmuştu. Düzensizlik var