Cerennn35 buketkomurkilic ilk başlarda sivilce çıktı alın bölgemde yüzümde bugüne kadar ergenlikte bile olmayan sivilceler çıktı ama hiç ellemedim suan hepsi geçti
buketkomurkilic Cerennn35 ya benim bir cıkıyor baya acılı sonra geçiyor gene cıkıyor:/ normaldede cok düzgün bir cildim vardı😢
Cerennn35 Kuboskubos canım ilk öğrendiğim zaman 200 le öğrendim sonra verdiğim kanla iki kati iki kati yükselme var dedi
buketkomurkilic Kuboskubos tabi normal ben senden yaklasık bir hafta öndeyim ya ondan canım merak etme
ozlemyas buketkomurkilic 6+4 deyiz 💕 4 +3 de keseyi gördüm 🤗 Carsambada dr gidicem insallah kalp atısını duyarım ☺️
Cerennn35 buketkomurkilic aynen benimde öyleydi hiç sivilce görmedim ben yüzümde adet zamanlarımda bile gebelikte hormonlardan dolayı çok normal çok takma kafana bol bol sabun suyla yıka ben öyle yaptım
198697 buketkomurkilic yaaa çok güzel bende Çarşamba gidicem inşallah duyarım. Karından mı duydunuz kalp atışını vajinal mi 💕
buketkomurkilic 198697 vajinal duydum ama zaten dr cok ugraşmadı gibi geldi keseyi normal gördük kalp atısını vajinal
Orc Merhabalar arkadaşlar bende 6+5 deyiz artık kalp atısını duysamda rahatlasam dıyorum 5 ekimde kontrol var bakalm. Bendede sadece goguslerde cok agrı ve uyku cok kafamı yerden kaldıramıyorum. Mide bulantım yok sükür
Orc Korkmayın ama allahın izni ile bırsey olmazz.Kişiden kişiye degısıyor bende de bulantı filan yok acaba olması lazım mı die korkuyorm
Mozi1605 buketkomurkilic ayy biz 8+3 olduk mide bulantısından ve koku hassasiyetinden baygınlık geçireğim😂