Gunesim_dogacak_06 39+1 haftalığız ama bizim nazlı kız gelmek istemiyor galiba belki bu posttan sonra tutar da gelmek ister dedim😂 sizler kac haftalik oldunuz hanimlar🤗
bebegim_28 Gunesim_dogacak_06 ayy bi de kızlar erken doğar derler 33 haftalık oldum kalça ağrım çok fena aksarayarak yürüyorum doktora 36 da alın demek istiyorum o derece 😬😬
Ahsen-01 tgbasltan. Hayırlı olsun 🥰 nasıl başladı doğumunuz bende şuan 40+4 oldum da hergun bir ümit bekliyorum ama gelmiyor benimkide yaptığınız tavsiye ettiğiniz birşey var mı
Gunesim_dogacak_06 bebegim_28 senin daha varmış ama doğuma. Allah yardımcımız olsun inşallah ne diyim gelmeyince gelmiyorlar işte ne yapsanda🤔
_canan_3545 38.haftadayım inşaAllah daha da zorlamaz ya kendiliğinden bian evvel gelir vallahi uyku yok yürüyemiyorum lavaboyla akrabalık bağı kurdum ya 😁 çıksada gelse keşke
Gunesim_dogacak_06 _canan_3545 valla bende öyleyim ya bi an önce doğurmak istiyorum artık hayırlısıyla tabi 🧚🏻♀️🙏🏻
Gunesim_dogacak_06 Beyzasahr geçen ağrılarım vardı buraya yazdım işte doğum sancısı midir diye biri şey dedi sancin varsa hareketsiz kalma yürüyüş fln yap sıklaşırsa doğumdur diye yani bende bilmiyorum ordan kalmış aklimda
Beyzasahr Gunesim_dogacak_06 benm 2.gebelik ilkinde sabah uyandım hafif sancıyla akşama kadar yattım oyle sıklaştı😅
Rynryn 39+3 belim kopuyo onun harici tık yok yapmadigim sey kalmadi yürüyüş merdiven in cik squat iliski hurma tarcinli su ama gelmiyo bizim oglan 🤰💙👶