Mhk Kubraoguzhan ya benim ikinci ama 9 sene geçti üzerinden sancı yokken nst ye sadece kasılma olduğunda bağlıyorlar mı bi bilgin var mı ?
Emine55 Mhk evet canım oluyor benim sancım kaşıklarımda vardı ama şiddetli değil dedim kasılmam çoktu nstye alıyor 25 den beri giriyorum bn🙂)
Mhk Emine55 Kubraoguzhan yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek umarım herşey yolundadır🤲🏻 Hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤗
fatoburki bendede oluyo o sekilde ama herhangi bir agri yok kafasi gibi hissediyorum karnim da yamulma yapiyor simdi kaygilandim kasiklarinizda agri falanda oluyormu
EmineGneDemir Kubraoguzhan inşallah biraz sabreder yavrularımız sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız. Küvöze girmelerine falan gerek kalmaz inşallah
Emine55 Kubraoguzhan normalden çıkmıyordu 20 lerde seyrediyordu geçen perşembe 50 de çıktı işte bakalım yarın gidicem yine alır nstye herhalde 🙂
Mhk Kubraoguzhan bide konuyla alakalı değil ama yanlış hatırlamıyorsam daha önce açtığın bi postta görmüştüm yeni doktor değiştirdin sanırım bu haftalarda sorun oldu mu ? Şuan bende de doktor sıkıntısı var kabul ediyorlar mı haftayla ilgili sıkıntı oluyor mu ?
Kubraoguzhan Mhk evet degistirdim yeni doktorumdan çok memnunum aşırı tatlı ince düşünceli yine posttan bi arkadaş tavsiye etmişti. evet kabul etti zaten hastane de yeni. Bi de aynı hastane grubunun farklı kompleksine gidiyorum
Kubraoguzhan Zeynepmom karnım taş gibi oluyor deşik şekilleniyor kasiklarim da adet ağrısı gibi ağrı oluyor
Mhk Kubraoguzhan teşekkür ederim cevapların için benim şuan normal doğum gözüküyor ama kendi doktorum gece doğumlara gelmiyor gece doğuma giren bi doktor bulmaya çalışıyorum ama ortada kalmak da istemiyorum 🤨
Kubraoguzhan Mhk ha bu arada ben kasılmalarım ağrıyla beraber olduğunu doktoruma söyledim o hemen acilden nstye gir dedi sağolsun yoksa ben sağdan soldan duyduğuma göre kasılmalar normal diye hareket edecektim yukarıda yazmayı unutmuşum.
ggzmkrcc Kubraoguzhan gece uykudan uyandıran nasıl bişeydi peki? Allah yardımcınız olsun inşallah vaktinde kucağınıza alırsınız bebeğinizi🙏
Kubraoguzhan ggzmkrcc gece uykudan uyandıran da kasılması ve kasiklardaki ağrı zaten birden ağrı vuruyor insan hissediyor malum karın büyüyünce zaten öyle derin derin uykulara dalamiyorsun
ggzmkrcc Kubraoguzhan anladım canım yani kasılma illaki oluyo son zamanlar da kasık ağrısıyla uyanmadım hiç bilelim de ne yapacağımızı en azından