Fatmasbn merhaba arkadaşlar bebisine Gokcen ismini kullanan var mı telaffuzu zor mu karakteri nasıldır bu bebislerin ;)
forever23 Fatmasbn benim ismim gözde Onla uyumlu diye bende ilk düşünüyordum fakat cinsiyet erkek olduğu için bu hayalim rafa kalktı 😊
Fatmasbn forever23 ismi seviyorum ama dile kolay söylenir mi onu düşünüyorum çocukların dili doner mi :) okulda sorun yaşar mi :)
Fatmasbn forever23 Göktürk koyabilirsin ;) erkek olsa bende tuğra veya Göktürk istiyordum o yuzden gokcen aklima takıldı
forever23 Fatmasbn yaşamaz diye düşünüyorum ben sınıf öğretmeniyim 😊 daha ne isimler var çocuklar söyler ya gökçen kolay bir isim
Fatmasbn forever23 oyle mi özellikle bir öğretmenin fikri benim için önemli çocuklarla en içli dışlı onlar
forever23 Fatmasbn canım Göktürk güzel ama kardeşimin adı Gökdeniz olunca kendi oğluna koydu o ismi 🤣
Fatmasbn forever23 AA o zaman yapacak birsey kalmamış başka isimlere yonel canim sahi kaç haftalik sizin
Fatmasbn forever23 daha varmis zamanla guzel isimler bulursun inşallah benim 39 oldu son günlerimiz:) her an gelebilir
Fatmasbn forever23 hic sorma en zor olanı isimmis :) birde koyulan isim çocuğun kişiliğini etkiler diyirlar ya ondan cok korkuyorum
Fatmasbn forever23 aslında eski isimleri de seviyorum elif zeynep gibi ama bazende farklı birseyler mi olsa diyorum kararsizimm :((