Çarşamba günü sabahı doktor sezeryan tarihi verdi arkadaşlar. Bana neler önerirsiniz? Hastanede lazım olacak vsvs herhangi birşey :)

RabiaYgl
    depend
    2-3 tane gecelik (leke falan olursa lazım olur)
    çorap
    kayısı suyu gaz icin çok önemli
    sıcak su icin kettle 😊
    atıştırmalıklar 😊
    havlu (çok terliyo insan sizde nasıl olur bilmiyorum)
    Aklıma gelenler bunlar 😊😊
    Şimdiden geçmiş olsun sağlıklı doğumlar 🌸🌸

HGa günüm geciyor ve hiçbi sekilde sancım vs olmuyor suni sancı alsam da bebeğin kilosuna göre doğum kanalından geçememe ihtimali var dedi bende suni sancı alıp şansa bırakmaktansa sezeryanla olmayı tercih ettim

• HGa bunu yanıtladı.

Eva26- bana da sabah 7 dedi 😂 hayırlısı olsun inşallah herseyin hakkımızda yaşayıp göreceğiz hicbi sey düşünmemeye çalışıyorum

Depend
        kayısı kompostosu kesinlikle almalısın
        gecelik 2 takım yeterli
        kalın çorap
        hırka
        terlik
        çikolata

RabiaYgl allahım yardımcın olsun inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım 🥰 benim kızım da ters duruyor sezeryan olacak gibi de ondan sordum

Eva26- uyuştuktan sonra taktırdım ben belki sizin içinde öyle kabul ederler. Ama sonra çıkarırken öyle bisey yok tabi 😂

Eva26- sizi uyuşturduktan sonra sonda takmalarını isteyin ben kendimi asla ve asla uyutmadan elletmedim uyudum sonra ne yaptılarsa yaptılar gayet rahattım

_Semtember_ bende teklif ettim bugün Doktoruma uyustuktan sonra takılsın diye ama sen takma kafana bunları dedi güldü geçirtirdi 😂😂

Eva26- hangisi daha Peki uyuşukken takılan hissedilmez dime canım
          ben çok korkuyorum ya ☹️

Cnsugur tabiki uyusukken hissedilmez bence de daha iyi bende öyle olsun istiyorum