150_gelartik Prenses23 8 haftalıkken gittim bana da 4 hafta sonra gel dedi ama benim bulantı ilacı 10 gün dedi mi bitiyor
Gebegunlugu Rozalinda beta hcg 1700 oldu kese görüldü seninki yüksek halbuki ikiz bile düşündüm 7700 diyorsun 7 bin 700
Defneninannesi19 Rozalinda doktoru değiştirin görünmesi lazım bu değerle bence benim de ilk gebelik de altdan muayene etmişti o şekilde gördü ama
Rozalinda Defneninannesi19 bilmiyorum ya zaten dr konusunda okadar bahtsızım ki. Okadar arastırıp gidiyorum ama itinayla kötüsü beni buluyor.
Defneninannesi19 Rozalinda dogru doktor ve hamilelikte rahat etmek çok önemli inşaşşah istediğiniz gibi olur,
Rozalinda Kızlar bugün bir baska doktora gittim. Karnımdan baktı ve keseyi çok şükür gördü. Geç döllenme olmus dedi. 4+5 haftalık dedi. Hersey yolundaymış çok mutlu oldum
Hyl32 Rozalinda hayırlı olsun cnm alttan bakmak riskli olsa bakmaz doktor bnmde geç döllenmeyDi alttan baktı ve bi sıkıntı olmadı öyle düşünme lütfen çok küçükmüş daha zaten o yüzden bir hafta sonra çağırmış 2 hafta daha bekle bence kalp atışıda duyulur o zman inş.🙏🏻