HamzaMoms Smyrpd kimisinde son aylar oluyormuş canım geçmiş olsun benimde aşırı midem yanıyor uyku bile uyuyamıyorum
Sehrgk Benimde uyku problemim var ve gün yaklaştıkça stresde basıyor insanı ve hiç birşeyi yok yetişmeyecek gibi bir his yaşıyorum sürekli 😕
9ay10gun ZuhalAda bende aralık annesi olacağım inşallah ❤ bugün kontrole gittim 27 haftalık bebegimi gördüm çok şükür iyi sadece kilosu bi hafta geriden geliyormuş 990 granma protein yedi. Birde burda arkadaşlar sürekli hareketle ilgili yazılar paylaşıyor doktora sordum bu haftadan sonra hareket devamlılığı olması lazım gün içinde hareket etmez farklılık hissedersen mutlaka acile bile olsa gel dedi bilginiz olsun
Dila_06 9ay10gun bende 27+3 gittim 980 gr dedi ama kilosu geride demedi sizi okuyunca bende biraz tedirgin oldum
Ulkulina 9ay10gun ben sata göre 27+2 USG ye göre 28+1 im bugün 1 kilo dedi doktor.kilosuda olması gerektiği gibi dedi geri falan demedi.gerimiymis 😮 hatta netten baktım 28 haftalık bebek kilosu diye 1000-1300 gram ağırlığı olması gerekir diyor.😒
Zeyyno_ ZuhalAda Sakinim ama Endişe korku sevinnç hepsi birbirine giriyor gitgide hele ki kasılma olunca dha mı erken gelcek düşüncesi sarıyor korkum bi yandanda ondn açıkçası 😂😂😂🥰🥰
Gzmtmc 27+5 ile +1 olarak aranızdayım :) iki şikayetim var birincisi müthiş tuvaletim geliyor gece. ikincisi dizlerimdeki ağrı. 23 aralık gösteriyor doğum tarihini. Lakin o an geldiğinde ne yapacagımı hiiç bilmiyorum :)
sevara Benim midem ağrıyor, yatakta dönerken kemiklerimden çars çurs ses geliyor 😅 bu zamana kadar hiç öğlenleri uykum gelmedi ama son haftada uykum gelmeye başladı.
melegegebe ZuhalAda ben de 25+3 haftaligim . Aralik sonu ocak başı gibi . Sizin de karninizda kasilma sertlesme oluyor muy🙄
ZuhalAda melegegebe karnımda kasılma olmuyorda sertlesme arada oluyor oda gayet normal alanı daralıyor bebişin 🤗
Gzmtmc 2148 yani 12de yatıyosam 1.5 saatte bir kalkıyorum. sabah 6buçukta uyanıp işe gidiyorum üstelik. sonuna kadar böyle devam edicek heralde bilemiyorum :)
9ay10gun Dila_06 çok önemli değil dedi zaten belkide doktorunuz oyuzden bisey dememiştir size insan yinede üzülüyor demek ki sağlıklı yeterli beslenemiyirum diye takıyor analik iste:)
Tgb48 27 haftalık olduk bugun biz de. Sürekli karnınız acıkıyor mu 🤭bir de sağ göğsümün altında kaburga batma gibi bir his yaşıyorum. Böyle bir sey yaşayan var mı
Dila_06 Tgb48 bende aynı durumdayım 25 haftadan sonra sürekli canım bişeyler istiyor hıc doymuyorum yataktan kahvaltı ıcın çıkıyorum 🤣🤣🤣
damla4 Bizde varız teyzeler 🤗 bizde de booolcaaa korku,kaygı ve vesvese var. Yatıp kalkıyorum aklımda Doğum kalbim daralıyor ölecekmişim gibi hissediyorum bazen sonrasında ağlama krizleri 😔