Serpil34 Doktorunu değiştir benim doktorum tüm hastalarını 45dk muayene ediyo soruyo dinliyo anlatıyor
esrAlp Bs1234 Bs1234 bol su için muhtemelen idrar yoku enfeksiyonunuz var bulantınız varsa vücut susuz kalmış . Başka bir Dr a gidin gerekirse sağlık ocağına tam kan sayımı ve idrar tahlili isteyin aile hekiminiz yazar hepsini takviyeleri
Gigy Canını sıkmaya değmez canım değiştir hemen doktorunu ,özelde bile var artık vicdansız çok …can tasiyoruz yani anne olmak kolay mı her şeyiyle ilgilenecek kusura bakmasinlar valla 🙈hormonlarım tavan yaptı bak yine 🤭
Bs1234 Yelizimmmm3447 canım zaten ben imom diye Omega kullanıyorum içinde herşey var folik asit dahil geçen ay dahiliye doktoru vermişti
btlmnc Bs1234 ben Kağıthane devlet hastanesinde Ali Ünsal Yozgatlı’ya gitmiştim tahlil için çok ilgilenmişti birde Okmeydanı’nın Kasımpaşa ek binasında Betül hanım var onu da öneririm çok memnun kalmıştım
Mom36 Bs1234 gecen haftada ben cok sinir olmuştum. Sinirden oturup ağladim. Adet duzensizligi icin kac aydir doktora gidiyordum her seferine bir şey yok çok sağliklisin vs. Şeyler söylüyorlardi. Tatmin olmuyordum çunki bir seyler yolunda gitmiyordu. Killanmalarim ve sivilcelerim oluşmustu. Hayla bir sey yok diyorlardi adet duzenlemek icin dogum kontrol hapi veriyorlardi içmedim. Çunki bi sebep yoksa neden icim kim en son özele gittim butün testlerim vardi zatn. Hormonlarda bir şey göremedi alttan muayne etti polikistik over varmiş. Bağzi doktorlar hic ilgilenmiyor gerçekten aylardir bu tehşisi koydurana kadar ne kadar gidip geldim doktora. En azindan insn bir sebep ariyor gerçekten.
Oznuryener19 Mom36 Yani kaç kez gitmişsiniz kimse alttan muayene edip bu kadar belirtiyi polikistik overm e yoramamış mı hayret ediyorum bazı doktorlara iyi ki bana böyleleri denk gelmedi hiç yoksa patlardım sinirden. Bende bir kez gittim ve direk alttan muayene edip polikistik overm var gibi dedi hormonlarım ve sinir testim temiz çıktı tek sorunum duzensiz adet olmaktı diğer ay hamile kaldım umarım sizin de hayırlı haberleriniz olur :)
Mom36 Oznuryener19 sağolun. Cok kez gittim bir tek baktiklari hormonlar ve karindan ulrason her sey normal dendi hep. Hic biriside demedi ki altan muayne edelim . Altan muayne olmadan dogum kontrol hapi kullnmadim. En son ozele gittim orada altan bakildi. Ve polikistik over başliyormuş. Killanmalarim ve sivilcelerim ondanmis. Oyle dendi. Bu pkos ara kanama yapiyormu peki ? Benim uzun süren ara kanamalrim oluyor. Bunun ocinde rahim filmi çektirmek istiyorum.
Oznuryener19 Mom36 Valla ben polikistik overm yüzünden sadece düzensiz adet görme problemi yaşadım birde en son ki adetim 1 gün sürmüştü onun dışın da hiç bir şey yaşamadım belki belirtiler arasında vardır ama siz yine de çok iyi bi doktora gidin hatta imkanınız varsa özel hastaneye değil dışarda özel muayenehanesi olan bi doktora gidin çünkü onlar çok ilgileniyorlar ücretleri pahalı olduğu için belki 1 2 kez gitmeniz yeterli olur o kliniğe hemen söyler anlatır sizi uzun uzun dinlerler aklınız da soru işareti kalmaz. Birde ben şey duymuştum soğan ve incir kürü bunları bi internetten araştırın derim