Halidemat SnFk aç karnına çağırıyor zaten o yüzden yapmıyor ama acil olursa karnın tok olursa yaparlar tabi lağman. Sonda acıtmıyor hiç ondan korkmayın ben iki kez sezaryen oldum birinde bayılınca birinde bayılmadan takıldı acısı yok yanma oluyor başta o kadar
Jasmine0716 busra544 ani sezeryen oldum ne lağman Burcu ani sezeryan oldum ne lağman ne açtım, birşey olmuyor 👍🏻
Melinaa Matilda merhabalar bende ikinciyi olucam kismetse .Herkese gore degisiyor ama ilk ile ikinci arasinda zorluk kolaylik toparlanma surecinde fark oluyor mu?
Matilda SnFk Sonda taktılar ve ben ayağa kalkana kadar kaldı. Spinal anastesi oldu şükür sorun yaşamadım onda da
EsinCemreDogan SnFk Tabii ki. Bunlar sezaryene karar verildikten sonra yapılıyor zaten. Öncesinde değil.
Nida2as Sezaryen sonrası taburcu olacağım zaman büyük abdeste cıkmam için yapıldı bana onun dısında öncesinde yapılmıyo doktorum lavaboya cıkabildin mi taburcu edicem dedi hayır diyince lavmanı öyle verdi.
SnFk Matilda ah iki doğumdan da gözüm öyle korkuyo ki şu aralar 😰 ilk zamanlar aşırı cesaretliydim normal yapacam diye kendimi yiyodum. Şimdi önce sağlıkla ve zamanında gelsin ama nasıl doğuracam diyorum 🤦🏼♀️
Matilda SnFk kendini ferah tut canım o an gelince zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun sonra da zaten bebeğinin kokusunu duyup herşeyi unutuyorsun
EsinCemreDogan SnFk Hayır, oda da doktorunuz ve siz sezaryen kararı aldıysanız hemen lavman yapılıyor ve sonda takılıyor. Sonra ameliyathaneye alıyorlar sizi. Yani bende böyle oldu en azından.