Ozlemr Minanin_Annesi ben kullancam. Emzik kendimde çok severdim ilk okula başlayacağım güne kadar hiç durmadan emzik emerdim. 7 yaşıma kadar falan yani. bir zararını görmedim.
Deletedmom05 Ozlemr 😂 7 yaşına kadar emzik kullanmak faydalı mı yani 😂 daha nasıl zararı olsun okul çağındaki çocuğun ağzında emzik
Ozlemr Deletedmom05 7 yaşına kadar ben emdim sizde öyle yapın çok büyük faydasını gördüm demedim dikkat ederseniz. O kadar sene emmiş olmama rağmen bir zararını görmedim anlamında dedim. Bu kadar yıl kullanma sebebim de tamamen Benim bağımlılığımla ilgili.
Nuranaliayaz1 Minanin_Annesi bende oğluma dogumdan 1 ay sonra alistirmistim ilk zamanlar reddetti ama ben devamli verdim ağzına ve alıştı bırakmasıda çok kolay oldu kendi kendine bıraktı
Kamile Kızımda kullanmadım bir zorluk da görmedim sonuçta önerilmeyen birşey ama benim kızım sakin bir bebekti. Şimdi 33 haftalık oğlum olucak onda da kullanmayı düşünmüyorum. Ama şartlar ne gerektirir bilmiyorum tabi. Kullanmak zorunda kalmam inşallah.
mervesarp2005 Minanin_Annesi bende aldım emzik ama geçenlerde bir çocuk doktoru TV de doğduktan bir ay sonra başlayın emzik vermeye dedi.o yüzden 40 i çıksın öyle veririm.
Kdrfts Minanin_Annesi bebek alirsa kullanmayi dusunuyorum renk renk emzikler aldim 😂 anne icin buyuk kolaylik bence daha sakin az aglayan kolay uyuyan bebekler oluyorlar
asya_zehra Ahugozlu canim benim bi tavsiye çay kaşığı yerine silikon kasik al dudağını filan acitmaz bebecigin 😊
Ahugozlu Ondan da VAr. Hastane cantama onu da koyayim. Hep cay kasigi yazmislar ondan cay kasigi koymustim. Tesekkur ederim...
Deletedmom71 Minanin_Annesi emzik hiç sağlıklı değilmiş zaten plastik gibi mikrop yani kaynar suda falan bekleteceksiniz zaman zaman. Yere düşecek falan. Yani annem bana hiç kullanmamış hiçte zorluk çekmemiş. Bebeğim ağız yapısı için de faydalı değilmiş. Araştırmadan almayın bence ben kullanma taraftarı değilim.
Adabahar Minanin_Annesi kardeşim yeni doğum yaptı hast eve geldi kardeşim denedi eşi bayağı bi kızdı olay çıkardı vermiceksin falan diye 1 ay geçti şimdi emziği kaybettiler eşi koşa koşa gidip aldı geldi.. yani can kurtarıcı emzik uykuya dalarken vs..
Alinmavi Espbulut yok ya o cocukla ve alistirmakla alakali bir sey. Benim kizim da dahil etrafimda artik kimse vermiyor cok sukur sorun da olmadi. İstemiyor zaten geri atiyor benimki. Geceleri rahat ederim diye almistim birkac kere kullandik 2-3 kere falan sonra gerek de gormedim o da almadi istemedi. Bastan alistirmazsaniz tutturma ihtimali de azalir.
Alinmavi Minanin_Annesi benim dogum yaptigim hastane emzik ve biberonu hastaneye kabul etmiyordu. Ben gece rahat ederim diye emzik almistim. Pek kullanmadim. Zaten oncesinde doktor da eczaci arkadasim da kullanmamami kendi cocuklarina da vermedigini soylemislerdi.
Momsbaby Minanin_Annesi bende kullanmayi dusunuyorum çene gelisimine iyi geliyormus konusmasi kolaylasiyormus hemde kalabalik yerlerde gece uykularinda kurtarici