Pembedenkiiz Doğuma giderken özel bölge tüylerinizi tamamen alıpmı gittiniz ben korkuyorum ya alamadan birden doğum başlarsa diye ağdada yapılmıyor şu tüylerden çok müzdaribim :(
Nur5495 Pembedenkiiz Allah korusun o an suyum gelse bile hemen doğum yada sancı başlamadığı için en kötü banyoda jilet falan hallederim diyorum ama en temizi ağda ile halletmek son ana bırakmamak temiz beklemek
Cates18 Pembedenkiiz Valla alamadan gittim 😂 Sezaryen olmuştum ben gerçi ama yine de belli bir kısmı görünüyordu tabi
turansmom1 Pembedenkiiz ben ağda yapamiyorum kuzum cok fazla canım yanıyor hamileligimde o yüzden karşıma ayna koyuyorum her duşa girdigimde ufak ufak aliyorum
Brcbgs Ağda en temizi tabi ama hiç bir şey yapamazsanız tüy dökücü kullanın temiz gitmekte fayda var tabi
Hdhdhd Agda neden yapılmıyor canim ben sezaryen olcam aksilik olmazsa 2 gün öncesinden gidecem ağdaya eğer erken gelme ihtimali olursa jiletle duş alırken almaya caliscam artik zaten lazerliyim pek yok gibi goremesemde
Brcbgs Sonmez_16 muhakkak öyledir ama kendimi bildim bileli ağdaya gidip son ay çok rahatsızlanıpta doğuma giderken 1 defa kullanmak zorunda kaldım yapacak bişey yoktu
Jdiebsh 2artiikizannesi ayni ben ben de oyle yapiyorum 22 haftaligiz suan ama dogum yakini bende oyle yapiyorum 😃
sedaela Pembedenkiiz yıllardır her ay düzenli ağdaya giderim, hamileyken de gittim hiçbir problem olmadı :) 41+0da doğurdum 😊 bunda da yine gidiyorum, göbeğime bile ağda yaptırıyorum
Hdhdhd Pembedenkiiz sağlık personeliyim canim oyle birsey yok merak etme onun şiddeti günlük hayatta maruz kaldiklarimizdan inan Daha az bence disini sık ve tertemiz git hastaneye
Cates18 Pembedenkiiz jiletle al yahu ne olacak…Doğumdan sonra düzene sokarsın :) Tavsiyem direk lazere git 😂
Busraveminisi1 Pembedenkiiz ben şimdilik jiletle alıyorum ne olur ne olmaz pandemiden ağdaya da gidemiyorum kendim de yapamıyorum
minik0507 Pembedenkiiz en guzeli agda duzenli yaptiriyorum suan 31+3 um erken olmasina ragmen rahatsiz oluyorum ne olur ne olmaz doktor muayne etmek ister vs diye 3 tun once yaptirdim komple agdami cok rahat ettim dogumuma yakin yine yaptiricam
26_26_26ggg Pembedenkiiz ben 31 haftaya giricem nolur nolmaz diye kendim aldım jiletle yani biraz zorlandım ama oturarak zor zar aldım yani kuaföre gitmeyi bende düşündüm ama şimdi bu hastalık döneminde gözüm yemedi bide daha önceden lazer yaptırmıştım ondan benim çok geç çıkıyor bence sizde jiletle almayı deneyin
61Aysen Pembedenkiiz son günlerinde hergn permatikle geç üstünden hem zorlanmazsn hemde uzamaz ben oyle yapmayi düşünüyorum kuafore gitmeye utaniyorm hic gitmedm dogmdada gitmem dedgm gbi yaprm tuy dokucu krem kimyasal oluyo kullanma bence zararli olabilr doktorlar alisti artik hic temizlenmedn gidende vardr illaki seni incelemezlr jiletle hallet karsina ayna koy oturark yavs yavs yap kac haftaliksn