MehribanMehmet Aranızda Progesteron kullanan oldumu,? Yani düşük tehlikesi ile karşılaşıp kullanan 🤔 ve sizde baş dönmesi yaparmıydı?? Önceden cvplayan her kese teşekkür ederim🥰
busbusbus10 MehribanMehmet ben çok kullandım bebeğimin plesantası aşağıdaydı o yüzden kullandım bir seferindede lekelenmem oldu öyle kullandım ağızdan aldığım da mahvoluyordum Uyku sersemlik baş dönmesi ama fitil olarak alınca şikayetlerim azaldı
Sna-1234 MehribanMehmet kullandım şuan da kullanıyorum ama yan etkisi çok olduğundan fitil olarak kullanıyorum bu şekilde hiçbir yan etkisini görmedim
TY123 busbusbus10 ne kadar sürese yukarı cıktı peki suan bende aybı durumdayım ama bende azcık kanama falanda geliyo
Susaminannesiii MehribanMehmet sadece 10 gün kadar kullandım doktorum vajinal olarak önernişti daha iyi etki ettigini ve yan etkikeri azaltacagını söylemişti. tansiyomum normalde de 8, 5 flndır bir iki kez agızdan almak zorunda kaldım here yığılcak kadar etki ediyor. İlacı içtikten yarım saat so ra baslıyor 1 saat sonra ayaklarımı hissedemeyecegim kadar fenalastım hep oyuzden korkumdan hic aksatmadan vajinadan koymaya calıstım. Aynı agızdan aldıgımız hapı vajinamdan 5 cm civarı içeriye bırakıp yarım saat kadar yattım. Bas dönmeai bu sekilde yapmıyor
Seymaplyrl MehribanMehmet 6. Haftamda düşük tehlikem vardı bende kullandım ama alttan fitil olarak aldım hiç bir yan etkisi olmadi.
Busraveminisi1 MehribanMehmet ağızdan alıyorsanız yapar canım fitil olarak kullanmaya başladım o yüzden
MehribanMehmet Busraveminisi1 ağızdan alıyorum risk çok olduğundan doktor bey fitil olarak kuklanma dedi
Simirna35 MehribanMehmet 6 aydır fitil olarak kullanıyorum, hiçbşr yan etkisi olmadı ve doktorum bu şekilde daha etkili olacağını söyledi, arkadaşım agız yolu ile kullandı ve kafasını kaldıramadı çok ağır geldi, doktorunuza fitil olarak kullanıp kullanamayacagınızı sorun bence
MehribanMehmet Simirna35 fitili doktor bana önermiyor canım. Ağızdan daha faydalı diyor senin için çünkü düşük tehlikem daha çok . Bende karnımda öldüğü için ağızdan önermedi
Aybukeeee MehribanMehmet canim ben 31 haftalik hamileyim bastan beri riskim vardi 100 mg ile basladm su an gunde 400 mg kullaniyorum inanilmaz uyku ve bas donmesi yapıyor maalesef 🤷♀️
MehribanMehmet Aybukeeee ay canım Allah yardımcın olsun bende 9 haftam oldu yine de kullanmaya dvm ediyorum
Deletedmom54 MehribanMehmet Ben 23.haftada 1 haftalıgina kullaniyorum gece yatmadan bir tane içiyorum uyku yapıyor çok fazla bende de Bebeğim çok hareketli aşırı kasılıyordu bu yuzden doktorum 1 hafta kullanmami önerdi 3 tane kullandim kasilmalarim bitti sanırım kullanmayacağım
MehribanMehmet Deletedmom54 iyi olur inşAllah Allahın izniyle bende küçük amma kasılma ve ağrılrım çok oluyor onu içtiğimde de rahat oluyorum