Naylonbranda Ikinci-mucize bende öyle zannediyorum canim ısrarla diyorum 38+3 olur 38+4 olur hocam diyorum 39 da diyor ısrarla
Naylonbranda Ikinci-mucize acaba bize 38 inci haftada mi gün verecekler yoksa 39 olduğumuz gün gideceğiz o gün yatış mi diycekler ki
Ikinci-mucize Naylonbranda bence 38 de gittigimizde gün verecekler 39 da alırlar ama geçen hafta doktor 38 sonuda olabilir dedi iyice yeri daraldı ittirip duruyor bebek kendini birde benimki 1 hafta önden gidiyor ona goremi alacaksiniz dedim yok son adet tarihine göre dedi ama kontrole geldiğinde nst sancı çıkar bebek tam aşağı inmiş olur o zaman o günde yatış verebiliriz dedi birde her seferinde baş asagida diyordu bu sefer lateks gelis dedi o nedemek bilmiyorum
Naylonbranda Ikinci-mucize insllah dediginiz gibi olur belirsizlik insana stres yaptiriyo,38 de gün versede keşke hazırlıklı olsak,yoksa tam 39 da gidip ani yatış iyi olmaz diye dusunuyorum,birde Dr gununu bulmak çok zor son anda başka Dr olmasın
Ikinci-mucize Naylonbranda önceden gün verebilirler insallh covid testide istiyorlarmis galiba öyle dediler hazırlıklı gitsek önceden gün verse lerde zaten bu hafta giderken hastane cantami arabaya koyacağım ne olur ne olmaz diye
Naylonbranda Ikinci-mucize kimisi iki gece yatiriyo diyo kimisi bir gece o konuda muallak bklm bizde işler nasıl ilerleyecek 🙏🙏
Ikinci-mucize Naylonbranda 😁 hersey belirsiz valla düşünmek istemiyorum ama düşünüyor insan ben haftaya hepsini soracağım inşallah bakalım ne diyecekler tanıdığım iki kişi sezaryen yaptı birine 2 ay birine 40 gün oldu ikisindede refakatçi kaldı 1 gün yattı lar birininki sezaryan di gün verdiler ona göre gitti biri normal doğum yapamadı 24 saat sonra sezaryen a aldılar oda 1 gece yattı refakatçi vardı bize gelince hepsi belirsiz valla ne olacaksa
Naylonbranda Ikinci-mucize Aynen bencede insan düşündükçe işin içinden cikamiyo,Dr umun 37 haftada hast olmadığını duyunca zaten bı canım sıkıldi,sonrada burda sezerysna hangi Dr denk gelirse o giriyo dediler ona moralim bozuldu bklm su 37 yi bı atlatabilirsek 38 de belli olur inslhh
Naylonbranda Ikinci-mucize Dr kimdi acaba gün verilen arkadsinizin,aynı Dr mu girmiş kafamda deli sorular🤔🤔
Ikinci-mucize Naylonbranda bildiğim kadarıyla muayene eden doktor girmiyor kim denk gelirse doğum yapanlar eşimin is arkadaşının eşleri çok samimi olmadigindan detaylı soramadim refakatçi ve kaç gün kaldiklarinida eşime sordurttum merakimdan😣
Naylonbranda Ikinci-mucize Bende öyle duydum ama sezeryan ameliyat yani sonuçta insan biraz güven duymak istiyo siz kscinci haftadan itibaren Necati beye gidiyorsunuz
Naylonbranda Naylonbranda bende 23 haftadan itibaren gidiyorum rahim ağzı kisaligim vardı progestan kullanıyorum yatak istirahatim vardı,her hafta nst ye giriyorum siz bugün gittiniz mi hastaneye
Ebru-123 Damla_K masallah Allah hayirli evlat eylesin inşallah Hayırlısı ile doğumum olsaydi.15 günüm kaldi ama korkuyorum biraz hem hastaneden hem dogumdan
Damla_K Ebru-123 amin canım cümlemizin evladını. Hic korkma hastaneden de dogumdan da Allah yardımcın olur insallah canım
Serifeinc4 Damla_K canım yine ben 😄 aklıma yine birşey takıldı müsait vaktinde cevaplarsan çok sevinirim 🥰 şimdi doğuma gittik diyelim içeri aldılar eşim dışarda kaldı telefonu ne yapmamız gerekiyor eşimizde mi kalmalı yoksa doğuma alınmadan önce odamızı belirliyorlar mı orada mı kalmalı çıkışta eşimizle iletişimi nasıl sağlamalıyız
kadriyEbe Serifeinc4 Telefon , kıyafet ve diğer eşyalar eşiniz veya bir yakınınız teslim ediliyor, eşinizle iletişimi hemşireler aracılığıyla sağlıyorsunuz, onlar doğum olunca ve belirli saatlerde arayıp bilgilendiriyor
Damla_K Serifeinc4 ilk basta seninle kalıyo Telefon canım sonra kıyafetlerni gönderirken onu da alıyorlar 1 saate yakın kaldı benimle sonra aldılar kaybolma ihtimaline karşı alıyoruz flan dedi vermicektim de :) onlar yakınınızı bilgilendiriyor dogumdan sonra