Ikinci-mucize Gaye benim ilk doğumda dikisti çok çabuk iyilesmisti alınmasını hiç hissetmemistim bile yatmamla kalmam bir olmustu
Gaye Ikinci-mucize ay hadi inşallah ben izin çok kalmasındanda korkuyorum benim eski izim dümdüz bir çizgi gibi sadece
Naylonbranda Ikinci-mucize aynı yerden kesiliyo, benim ilk izim baya genişti ameliyathanede bana yaran çok kötü iyileşmiş çok kalın onu kesip incelticez incecik dikişin olucak ve izin varla yok arası olacak dediler ipler olmasına rağmen gerçekten çok ince duruyo şuan
Ikinci-mucize Naylonbranda ilkte çok çabuk iyilesmistim insallh bundada oyle olur sen nasıl oldun canim 2 gündemi taburcu ettiler
Naylonbranda Ikinci-mucize benim problemleri canım derin ben trambozu vardı ben 4 gün yattım sezeryandan sonra üç gün ama normade bı gece ystiliyomus
Serifeinc4 hulya1406 aynen şimdilik başka doktora almıştım zaten birdaha gidene kadar 36 oluruz bir sıkıntı olmazsa inşaAllah 😄🥰
Liyam hulya1406 aa pardon ben sizinde planlı sezeryan zannettim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻
hulya1406 Liyam yok önemli değil.henüz sezaryen olup olmayacağı belli değil.İlk önce normal istiyoruz nasipse.
Liyam hulya1406 inşallah istediğiniz gibi olur hersey 🤲🏻 Benim planlı sezeryan 2.doğumum korkuyorum 😔 birde refakatçi olmaması çok sıkıntılı
Ikinci-mucize Ne olur bana dua edin yatış verdiler sancim çıktı sancı böyle devam ederse doğuma alacaklar dua edin biran önce sezaryana alsinlar ilk doğumum sezaryan 38+4 günlügüm bu arada suan covid testi vereceğim
Ikinci-mucize hulya1406 evet sancı çıkınca yatış verdiler hemen doğuma aldılar tüm tahlillerim tam olduğu için ve aç olduğum için