Liyam Gaye evet erken gidiyorum ki ilk sıraları alayım çünkü randevusuz gidilince çok bekleniyor önce randevulu hastalar alınıyor
Ikinci-mucize Smaynr allah yardimcin olsun ne diye sürekli yapiyorlar anlamıyorum acil mi alindiniz sezaryana doğuma girdikten sonra bilgi verirmisin
Ikinci-mucize Gaye ah canim onu yapmıyorlar işte gel git gel git sanki keyfimize sezaryan oluyoruz anlam veremiyorum güzelce günü ver gidip sezaryen oluyum şimdi stres içindeyim cuma mi olacak pazartesi mi olacak doğum diye
Gaye Ikinci-mucize e peki ben alttan muayene istemiyorum deme şansımız yok mu ki 🙄 siz Necati hocaya gidiyorsunuz değil mi ameliyat günü nezamanmış ki vermesi lazımdı günü
hulya1406 Liyam bende Cuma erkenden gidicem karşılaşırız belki ☺️ Nasipse Necati hocaya muayene olucam.
Ikinci-mucize Gaye yok canim ben bashekimlik hastasıyım hangi doktor denk gelirse o posttaki iki arkadasta doğum yaptı sezaryan yapana kadar alttan muayene yaptılar demiş insallh bize denk gelmez senin varmış daha ben suan38+3um
Liyam hulya1406 aynıyız ☺️ Ben dün gittim muayene oldum haftaya tekrar gel dedi belki doğumlarımız denk gelebilir ☺️
hulya1406 Ikinci-mucize başhekimlik hastası nasıl oluyor ?kaçıncı haftada alttan bakmaya başlıyorlar şehir hastanesindeki hocalar ,Necati hoca filan bilginiz var mı?
Ikinci-mucize hulya1406 sağlık çalışanı olunca oluyor canim benim sancı çıktığı için alttan baktı diğer doktorlar tabiki bakmayabilir bi bilgim yok ama sezaryana yatirincada bakıyorlar mis alttan Necati hoca hakkında bilgim yok malesef
Serifeinc4 hulya1406 necati beye 182den randevu alırken 36 hafta ve üstüne bakıyor diyolar o yüzden alamıyorum siz nasıl alıyorsunuz kaç haftalıksınız
hulya1406 Serifeinc4 34+4 olduk bugün.evet onu bende gördüm böyle böyle Hocam gelemeyiz mi diye yok gelin bakarım dedi ondan gidiyorum rahatlıkla.
Serifeinc4 hulya1406 AA peki birdaha bende alayım bari gerçi zaten birdaha alacağım randevuya kadar 36 olurum nerdeyse 😄
Naylonbranda Gaye benim ikinci sezeryan ilk sezeryanim yapıştırma gibi biseydi dikiş filan aldırmadım,ama bu bildiğiniz ipli dikiş iki ucundada ip var ptesi günü gidip aldiracagim bende bilmiyorum şimdilik
Gaye Naylonbranda ben doktora sorduğumda beş saniyelik bir olay demişti dikişlerin alınması kolay olur umarım..inşallah ilk doğumdaki gibi tek bi çizgi olur benimde öyleydi çünkü yapıştırmaydı
Ikinci-mucize Gaye benim ilk doğumda dikisti çok çabuk iyilesmisti alınmasını hiç hissetmemistim bile yatmamla kalmam bir olmustu