Cmlesirinn Merhaba anneler🙈 bu gece tam 27 haftalık oluyoruz oğluma Mirza isimini koyacağız fakat ikinci isim bulamadık fikirlerinizi alabilirmiyim😍
Nida_Y Cmlesirinn peki mirza kesin mi ? Ben gerçek bir isim takıntılısıyım 😅 mesela mirza deyince böyle kara esmer kaba hareketleri olan öafya tipli erkekler canlanıyor, elde tesbih 😅
Cmlesirinn Nida_Y aman Allah korusun 😁 hayalimdi Mirza ismi oğlum olursa Mirza koyacağım dedim Allah’ım şükür nasip etti 🙏
Ffc2224 Nida_Y ya bende mirza diyince direk aklıma böyle seyler geliyor demek benle aynı fikirde olanlar varmıs 🙈
Ffc2224 Cmlesirinn tabikide canım sonucta zevkler tartışılmaz 😘 bende arenle renas arasında kaldım renas daha cok içime siniyorda herkesde diyor ilginç bir isim 🙈🤷♀️
Babyaren Ffc2224 bende oğluma Aren koyacağım :) Lazcada birtane anlamına geliyor o yüzden içime çok sindi :)
Nida_Y Ffc2224 tek değilmişim. O yüzden çok zor isim seçtim. Ama kararım kesin Alp olacak 😅 alpi duyunca güler güzlü tombul sarışın bebek canlanıyor gözümde 😅❤️
Ffc2224 Cmlesirinn bende aren diyorum eşimde farklı olsun renas olsun diyor başta bende renasa direk tamam dedimde sonra baktım insanların tuhafına gidiyor kararsız kaldım