Esmakaya Canlarim günüm belli oldu bugün nasipse 17 sinde oğlumla kavuşcam hem korku hem heyecan anestezi uzmanı spinal yapalım dedi
DidemYldrm Esmakaya spinal daha iyi canım bende kendi isteğimle sezaryen olucak büyük ihtimalle spinal düşünüyorum
ozgesoy28 Esmakaya Canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gün ne zaman veriliyor acaba bende şuan 36+2yim tam pos açacaktım şimdi sana sormak istedim
deryaersin Benim doktorum sen normal doğum yaparsın falan diyo da yani ısrar etmiyo ama normale ikna etmeye çalışıyo
IpekCanArslanpay Esmakaya benimse 1hafta önde yarın 36 haftalık olucaz önde gittiği zaman erkenmi alıyorlar sezeryanda
Nigarmeylin Esmakaya az kaldi Allahin izniyle.benim prensesim olacak insallah.saglikla kucagimiza alalim canim
Zely35 DidemYldrm ben yanlış hatırlamıyorsam sizin doktorunuz eşiniz miydi 😄 normale göre faydaları nelermiş 😄
DidemYldrm Zely35 yok doktorum eşim değil eşim doktor bile değil 😅 tabikide en sağlıklı olan normal Doğum ben birazcık korkuyorum annem Doğumda ölüyormuş onun psikolojisi var üstümde canım
Zely35 DidemYldrm ben yanlış anlamışım o zaman 😂 benimde sezaryen gibi gözüküyorda bir sorayım dedim 😄 psikoloji de çok önemli kendini nasıl rahat hissetceksen öyle yapmak en mantıklısı, öbür türlü bebekte strese girer ❤
DidemYldrm Zely35 belli değil canım benim tam daha ruh halime bağlı rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin