Jdiebsh Demircisulee simdilik oyle kiz cok uzun surmez daha yeni yeni yemeye basladim zaten kursak yanmasi bulanti derken 5 kilo vermistim geri aliyoz iste
balyanakoglum edaelifokmn 53 tüm 55 çıkıyorum. Özellikle bişey yapmadım hiç yürümüyorum da sadece dengelemeye çalışıyorum. 1 gün tatlı yediysem diğer günler duruyorum
Ght 20+3 şu ana kadar 5.5 kilo verdim henüz almadım ama eli kulağında yani nerdeyse açım diye ağlayacağım her dk😁 İnşallah katlamalı almam
MelikeKrnz Demircisulee ben bebeğin aldığına inanmıyorum ben 7 kilo almışken bebek 650 gram nasıl oluyor anlamıyorum 🙁
mucizemhu Minegkhn92 Bende 24 haftayken 9 kilo aldım 🙈 ekmek baya azalttım sonra bakalım inşallah hızlı almam artık şuan 26+4😊
Seldadogan MelikeKrnz hiç korkma normal olmaz diye, ben ilk hamileligimde 22 kilo aldım çatır çatır doğurdum valla 🙊🙊 şimdide 33 haftaligim 14 kilo aldım 😒
MelikeKrnz Seldadogan ne bilim ya doktorum normal doğumu zorlaştırır deyince bi korktum. Sonra düğündüm benim kuzenin gayet kilolu biri ve iki çocuğunu da normal doğum yaptırdı ki onda şeker bile vardı.