MelikeKrnz Demircisulee ben bebeğin aldığına inanmıyorum ben 7 kilo almışken bebek 650 gram nasıl oluyor anlamıyorum 🙁
balyanakoglum Tomrisss yaa bu olaya bende sinir oluyorum evde moraller iyi ama hastanede çık bakalım tartıya denince panik atak yaşıyorum 😂😂
Demircisulee MelikeKrnz cidden insan hergün kilo alır mı alıyor bende hayretle izledim kilo takibimi resmen 1 kiloyu 2 günde aldım geçtiğimiz dönemde
monaroza Demircisulee Benim de 22+3 3 kilo almışım ama ilk aylar istifra etmekten 2 kilo vermiştim başlangıç kiloma göre 1 kilo fazlam var şimdilik inşallah böyle azar azar gider 😅
Demircisulee monaroza inşallah ya hem kilo almadan hem de sağlıklı bir gebe olarak ilerleriz inşallah 😂
Pnar12016 Doğuma 16 kilo ile gittim ama aşırı şişlik vardı ellerim ayaklarım doktorun deyimiyle poğaça gibi olmustu pofuduk pofuduk🤣 9 gün oldu daha doğum yapalı 3 gün önce doktora gittiğimde merakımdan tartıldım kafadan 8 kilo gitmiş bile ki daha şişliğim var 😃hiç beklemiyordum bu kadar gideceğini ☺️
Demircisulee Pnar12016 evet ya aslında hiç takılmamamız lazım bu kilolara 😂 inşallah bizde görürüz kucağımıza aldığımız günleri 😍 sağlıkla büyütün inşallah ♥️
Jdiebsh Demircisulee simdilik oyle kiz cok uzun surmez daha yeni yeni yemeye basladim zaten kursak yanmasi bulanti derken 5 kilo vermistim geri aliyoz iste
Momisumut Dogum kilosu hemen gıdıyor korkmayın kızlar ılk cocugum da 61 le hamıle kaldım 92 ıle doguma gırdım. 31 kılo aldım ve sezeryan olmama ragmen hepsını verdım. Suan 2. Gebelıgım 57 ile hamıle kaldım 9 haftalıgız 55 e dustum insallah bu sefer cok almam 🙈
Neseli68 22+5 olduk kızlar. 56 ile hamile kaldım 58 oldum bu aralar. İkinci gebeliğim olduğu için kızımla akşama kadar hareket halindeyiz. Ve 2 ana , 2 ara öğün yapıyorum. Yavaş yavaş kilo almaya başladım
balyanakoglum edaelifokmn 53 tüm 55 çıkıyorum. Özellikle bişey yapmadım hiç yürümüyorum da sadece dengelemeye çalışıyorum. 1 gün tatlı yediysem diğer günler duruyorum