snmacan Ben de 37 + 3 üm doktor herhangi bir normal doğum engelin yok dedi.. (biraz önce yürüyüşten geldim ) bol bol yürü dedi sanırım hızlandırmak için.. şimdi lavobadan çıktım da kahverengi leke geldi normal mi sizce??
ismayilin_annesi snmacan nişan geldi))evet normal bende de 37haftadan geliyo o akıntı ve hala geliyo)))
snmacan ismayilin_annesi cumartesi günü çatı kontrolüm vardı. Pek bişi gelmedi o gün.. Onun bir şeyi olamaz herhalde. Gelseydi o gün gelirdi çatı kontrolde dimi??
SinemYlmaz 39+5 im benim kızın gelmeye niyeti yok dün çatıya bakıldı hiç açıklık yok 1 aydır yalancı kasılma çekiyorum yürüyorum squat yapıyorum pilates topuyla birbirimize yapıştık resmen daha ne yapacağım bilmem 🤷🏻♀️
zeopss 40+4 oldum ne sancı ne nişan hiç bir belirti yok daha perşembe son gün yoksa sezeryan kendi isteğiyle gelesi yok 🤦♀️
Glsmumul 36+5 olduk hala doğum pozisyonunu almamiş bizim ki dua ediyorum son güne kadar umarım döner 🙏 benim gibi olan var mı acaba ??
Sedacicekakbudak Benim de mayıs 28 görünüyor doğum ama hayırlısı artık sabırla bekliyoruz birde endişe ile 😔
Sedacicekakbudak Kızlar rica etsem bana isim önerisinde bulunur musunuz? İlk kızımın iki ismi var adı Rana Hira, eşim yine iki isim olsun istiyo ama 20 gün kaldı biz hala kızıma isim bulamadık ☹