ismayilin_annesi [bilinmeyen] valla benimki açıklığı falan söylemedi normal doğumunu bekle sadece dedi
ismayilin_annesi Hilal54 evet yaa eskiden bambaşkaydı yaa şimdi doktorlar 4kiloyu görünce doğurmaya korkuyolar sanki..nasl uygun bilirse öyle yap sende canım aman bi sorun çıkmasında sağ salim gelsinde inşallah gerisi farketmez canım
Obsesifk ismayilin_annesi 37+6 tahmini doğum tarihi 22 mayıs diyollaa ben erken bekliyordum ama daha umudum yok ne zaman isterse o zaman gelecek zaten beklentiye sokmiyim kendimi hergün gelcek mi diye bekliyorum kızın keyfi yerinde 🙄
ismayilin_annesi Obsesifk 🤣 o da tatil yapıyo anne kArnında luks oda, hazır yemekler ,ohhh güneş keyfi 🌞🌴
cansuece ismayilin_annesi 40+2 perşembeye kadar gelmezse perşembe günü suni sancı ile Doğum başlatılacak
ismayilin_annesi cansuece vay vay 40i geçenler de var aramızda Allah bize sabır versin İnşallah tez bir zamanda gelir 🤗🙏🏻🙏🏻Suni sancıyada gerek kalmaz
cansuece ismayilin_annesi olmaz mııı😊 zamanından önce doğmasını beklerken zamanı nı bile geçti zilli kızım🤦♀️ 5 mayıstı ilk verilen Doğum tarihi ve sonuç böyle bekliyoruz 😊 Ah amin herşey doğalından yaşansın inşllah hepimize kolaylıklar 🙏
Busraaras dorukayra Rabbim size bağışlasın uzun ömürler versin 🙏☺ Oh ne güzel kızçende yolda sağlıkla gelsin 🙏☺ Aminnn inşallah