Zuve ecemsuu kiyafetleri aldım ben hastane çıkışı battaniye çanta zibinlar çoraplar... küvet seti basladim yani
Mineszn ecemsuu 10 tane kısa kollu zıbın aldım 5tane sırf kollu zıbın 5li hastane çokışı ve battaniye (ilk ebe verilecek) 10lu hastane çıkışı 2 tane hazır yelek 2 tane babanemiz örtü 6tane ayrı takım şapkalı eldivenli 2tane önlük 10 tane çorap 3 tane eldiven yedek 6tane ağız silme mendili Emzik biberon tırnak makası Sampuanı pişik kremi pudra banyo seti Bunları aldım şimdilik daha eksiklerimiz var
DidemYldrm ecemsuu kıyafetleri hazır canım odası da hazır sadece odasına süsler yapıcam kıyafetlerin de çok az eksik kaldı o kadar 30 hafta da yıkıcam sonra da kendime alışveriş e çıkıcam
KymetKaplan ecemsuu bende 19 agustos görünüyor hayırlısı🙏 1 tane 10 lu hastane çıkışı ekstra battaniye 5 li zıbın set 1 mavi 3 lü takım 3 tane zıbın 1 tane alt ayaklı pijama alt açma çanta aldım kıyafetlerin deki eksikleri tamamlıycam daha sonra hastane çantasını hazırlıycam beşiğini doğuma yakın bebek arabasını doğumdan sonra alıcam he bi de portbebe alıcam puset kullanmak istemiyorum
Kubra_dmrr Birkaç tulum zıbın pijama hırka yelek banyo küveti bebek arabası aldım yavaş yavaş her şeyi tamamlanacak inşallah 🤗
Sheisagirl ecemsuu ben şimdilik 4 tane kısa kollu 4 tane askılı zıbın aldım açılışı böyle yaptım uzun kollu zıbın alıcam hastane cıkışı alıcam liste bitmez🙂))
Arzuu 10 kısa kollu tulum 5 uzun kollu tulum 5 kısa kollu çıtçıtlı badi 5 uzun kollu çıtçıtlı badi 10 ayaklı alt 2 ince hırka Şapka, eldiven, çorap Bunları almayı düşünüyorum
Zuve Arzuu adetleri biraz fazla çünkü bebe hızla büyüyor tavsiyem az alın bebeğin kilosuna göre alırsınız dogunca
Ardanyal Bende bir kenarda bekleyim. Hazırlağa başlayanlar varmı bakalalım. Bizimde 12 Ağustos inşallah 🤲🤱
Zuve terelelli81 e bebek koton LC w. 🙂 ooo bi başlayın siz neler neler alacaksınız. Şu an e bebekte hastane çıkışı indirimde ben istedim geldi çok beğendim cinsiyet ne sizin
Ayhuma Benim doğumumda 8 ağustos görünüyor . Denizli de yaşıyorum . Malum burası kavurucu sıcak ama yine de yenidoğan bebek üşür zaten 40 günlük olana kadar da yaz sıcağı biter . Bu yüzden kısakol olarak sadece iç zıbın yani çıtçıtlı atlet almayı düşünüyorum . 2 tane 10 lu hastahane çıkışı alacağım . 2 takım 0 -3 ay . Bunlar zaten mevsimlik olacak . 2 tane çıtçıtlı yarım kol ve 2 tane sıfır kol 0-3 ay olacak . 2 tane ekstra iç gömlek. 1 tane ince yazlık kundak . Bebeklerin 40 gün uyurken kundaklanması ndan yanayım. 3 çift yenidoğan çorabı Birkaç tane boy boy müslin bez. Ağız mendilleri. Tek kullanımlık sleepy alt açma bezleri . Sebamed yenidoğan şampuan ve sabunu . Sudocrem pişik kremi . Sleppy yenidoğan bez. Sleepy yeni doğan saf sulu pamuklu ıslak mendil . Uyku seti . Nevresim takımı . Bebek taşıma puseti. Ortopedik Kanguru büyük ihtimal momfortbaby alacağım inşallah 3 yaşında kızım var ondan tecrübeliyim çok birşey almamak lazım çabuk geçiyor zaman hediye geliyor derken ihtiyaç kalmıyor. 3 aydan sonra. 3-6 aylık alışverişi mevsimine göre yapmayı düşünüyorum .
Niles Banada doktorum 7 ağustos dedi ama biz daha bir şey almadık evde istirahat yapmak zorunda olunca şu istirahatim Allahım izniyle kalksın hemen basliycam acikcasi ne olucak korkusu yuzunden biraz esimle bu konuda korkuyoruz 😐😑
Susamtanesii Benim ki de Ağustos başı bir kaç parça giysi dışında birşey almadık daha ve neler alacağımı da tam bilmiyorum ilk bebeğim olduğu için tecrübem yok çevremde de yeni doğum yapan kişi yok ki sorayım ama ben uzun kollu alma taraftarıyım bebek üşür diyorlar