egemommm SevdaPolatts benimde 11+3 salı günü testimiz var ama cinsiyeti tahmin etti bakalım bekliyoruz 😊
itsmom_k Biz de 11+6 olduk cok şükür bulantilarim ilk haftalara nazaran biraz azaldi ilacda kullanıyorum yarin da ikili taramaya gitcez insallah bi supriz olurda cinsiyeti ögreniriz🤣
Nasippp Bizde 12+3 üz cumartesi 13+3 de kontrole gideceğiz belki cinsiyet tahmini alırız ☺️ tahmini doğum tarihi de 7 nisan🌸
DamlaArjen Eminik Benim ilki normal oldu insallah Buda normal olacak. Hamileliğiniz nasıl geciyor. ikili tarama yaptınız mı. cinsiyeti öğrenebildiniz mi 🥰
Eminik DamlaArjen yarın kontrolümüz ikili test de yapılacak bakalım cinsiyet öğrenebilirmiiz bilmiyorum hamileliğim zor geçiyor daha öncekilerde böyle zorluydu 9 haftaya kadar iyiydi bu iyi geçecek derken kanamam oldu hastanede yattım bi akşam evde yatıyorum pek kalkmamaya çalışıyorum daha iyiyim çok şükür kanama kesildi arada kasık ağrılarım oluyor iğnelerim bitti hap kullanıyorum
cansugrn Merhaba bizde 10 haftalik olduk ama mide bulantilarim devam ilac iciyorm ve naneli şekerle biraz olsun bastiriyorm midemi. Bide agzimin tadi hic yok yedigimden tat almyrm canm yemekte istemiyo ama mecbur yiyorm
Tugce2405 Merhaba kizlar bizde 10+1 olduk ilk gebeligim cok heyecanliyim ama dogumdan da cok korkuyorum 🙄
cansugrn Tugce2405 benimde ilk gebeligim saglikla sihhatle aliriz insallah evlatlarimizi kucaklarimiza🙏😊
Wonderwoman Merhabalar bende 12+4 Çarşamba günü kontrol var bakalım hayırlisi ile ☺️☺️ hayırlısı ile kucağımıza alalim inşallah
Duygularca 10+4üm ben de kontrolüm 12+3de zaman geçmek bilmiyor bir türlü tahmini doğum 21 nisan görünüyor hayırlısıyla inşallah şimdilik herşey yolunda bulantım falan hiç olmadı şükür sadece göğüs ucu çok acımaya başladı 🤰🏻
gunessare SevdaPolatts bizde 9+4 uz . Çok yorgun hissediyorum kendimi hep yatıyorum. İkinci gebeliğim. Hiç iştahım yok 6 kilo vermişim bir ayda.
Deletedmom335 10 haftalık olduk bugün çok şükür☺️ Her şeyden midem kalkıyor evin çöpleriyle asla ilgilenemiyorum o dereceye geldim😅 yorgunluk hep evde yatma isteği ve bulantı dışında bir problemimiz yok🤪🙈 bunlar tatlı sıkıntılar sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza☺️
Deletedmom335 Kızlar bir de bilgisi olan vardır sormak istedim, idrar yollarında sık rastlanan bakteri oluşmuş doktorum antibiyok verdi onun için. Antibiyotik kullanmaya da korkuyorum bu durumu yaşayan var mı?
Zeynag Deletedmom335 Bende kullandım canım tabi kullandığım gibi çıktı orası ayrı tekrar alıcm kontrole gittiğimde