Ebrusahin Laylaaaa121212 onu bende kullanıyorum ama buradaki meyveye oradakı meyve denk dusmuyo bebek ıcın orda farklı burda farklı niye acaba
Nehirr88k nilsmother bende 18+4 haftalığım ama ben kendime göre hesap yapıyorum bu haftanın bitiminde 4 bucuk aylık oluyo 20 haftalikken 5 aylık oluyo 🤣
nilsmother Nehirr88k biz en iyisi kendi hesabımızı yapalım doğunca anlaşılır kaç aylık oldugu artık😅😅🤷♀️
Papatya-20 Yeni13 bende var ya korktum Bi an yarın 18 olcaz sizde demi var kısa süreli oluyor arada Bi
Yeni13 Papatya-20 evet vardır benim nefesimi kesecek kadar yürüyemeyecek kadar kötü kasık ağrısı çektim doktor plasentamın aşağıda olduğunu söyledi
Ballilokmacik nilsmother 18*7=126+1=127 gün yani 4 ay 7 günlük hamilesiniz😊 hamilelikte ay boyle hesaplanıyor iyi günler,😊
Papatya-20 nilsmother ben yaptırdım doktor yapalım dedi bide Bi kaybım var rabbim saglıcakla kucagımıza almamızı hayırlı saglıklı sıhhatli kavusmayı nasip etsin 💗
nilsmother Papatya-20 amin canım doktor ne dediyse o tabi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🤲🏻
Zeyyno_ nilsmother 4Ay 7günlüksün canım hesaplamayı şöyle yapabilirsin 127günlüksün bi ay ortalama 30 gün ayları 30-60-90-120 diye kalanıda gün olarak hesaplarsan daha rahat hesap çıkar bnmki mesela 201günlük 30-60-90-120-150-180.. 201-180=21 ✔️6ay 21günlük
nilsmother Zeyyno_ ben bu hesaplamayi çözebilsem bu postu açmadım ki 😬😅🥴sayenizde ne kadarlık oldugumu şimdi anladım canım teşekkür ederim herkese🤷♀️💗💗💗
nilsmother Zeyyno_ olmuyo bacım sayısal zekam sıfır 😬 bebiş de bana benzemez inşallah zeka açısından tabi😅🤣