Prensesannesiesma Çok şükür 34 haftalık olduk🙏. Bacak krampları sürekli wc ihtiyacı acıkınca uykudan uyanmak falan lı filan lı günlerimiz geçiyor 😂 var mı bizim gibi olanlar
Sehribann Prensesannesiesma ben de 34+2deyim. Bacak kramplarim icin magnezyumun suda eritilen formunu kullaniyorum. Cok etkili oldu doktoruna danisip kullanabilirsin canim.
ecembugra53 Prensesannesiesma canım hersey artık normal bende 35 ten gün aldım bu hafta 35 olucam cok şükür elhamdulillah iti geciyor hamileliğim valla Allah’a şükür gece pek uyanmıyorum cok nadir suan iyim yarın kontrollerim var sıklaştı 2 hafta da bir çağırıyor beni
babysevgi Prensesannesiesma ben 31 den bu yana sürekli wc deyim ya 32 i yarıladık ve kramplarımda olmaya basladı hiç yasamadığım bişy o kdr canımı yakıyor ki ağlayarak uyanıyorum bazen
Prensesannesiesma Tamam canım söylüycem. Pek öyle şeyler kullanmak istemiyorum aslında artık çok olmuyo ara ara o da çok rahatsız etmiyor
Nesrincente Prensesannesiesma maden suyu ve muz yemenin bacak krampları ıcın ıyı geldiğini duymustum hergun 1 muz ve maden suyu ıcmegi deneyin isterseniz
Prensesannesiesma ecembugra53 bizim de 2 hafta sonra kontrolümüz var. Herşey bebeklerimiz için inşallah sağ salim gelirler 🙏
Enigma Ben de 34+2 yim. Ara ara bacak agrilari oluyor kramp gibi, suda eriyen magnezyum kullaninca iyi geliyor. Bir de klasik geceleri sık tuvalate çıkıyorum 😀
Prensesannesiesma Enigma hepimiz aynıyız galiba. Saat başı neredeyse gece uyanıp wc ye gidiyorum yemek yemek falan değil de bu zor oluyor işte 😂
Nesrincente Enigma ya ben daha 19+2 deyim belki 1 aydan fazladır tuvalette nöbet tutuyorum ilerde nolucam kim bilir 😄
Prensesannesiesma babysevgi Ayn canım benim de öyle özellikle geceleri oluyor birden ağrı giriyorum bacağımın arkasına ağlamamak için zor tutuyorum kendimi herşey bebeklerimiz için 🤭🌸
Srzrk Prensesannesiesma Ben de 34+0 ım ☺️ Kızımla gayet iyiyiz çok şükür 🙏 Arada bacak bel ağrısı, gece aç uyanma ve içtiğim su ile orantılı olarak sürekli wc ye gitme dışında sorun yok 😀
Prensesannesiesma Nesrincente muz ve maden suyunu sürekli kullanıyorum. Ama pek faydasını görmedim canım çok sık değil zaten ara ara oluyo o da beni çok rahatsız etmiyor🤗
Sehribann Nesrincente ben de her gun tuketiyoeum bu ikiliyi ama ilac destegine ihtiyac duyduk doktorum mecbur yazdi. Hatta karaciger enzimlerim yukseldigi icin mumkun oldugunca ilac kullandirtmamaya calisiyordu ama dayanamadim artik mecbur yazdi basladim kullanmaya ilk geceden hemen etkisini gosterdi. Bir sure sonra birakayim dedim o sabah kramplarla uyandim. Bazen yetersiz gelebiliyor keske ilaca ihtiyac duymasak…
Prensesannesiesma Nesrincente son aylar da daha çok sık artıyor bence. Gerçekten rahatsız edici bir duyum önceden pek uykuyla aram olmazdı zaten şuan hiç uyuyamıyorum 😂
Nesrincente Prensesannesiesma demi ilerde daha çok olur tuvalette yatarız artık 😀😀😀 neyse bu surece gecıcek oyle dusunup avutalım kendimizi 😀