Prensesannesiesma 34 haftalık hamileyim karnımda hiç çatlağım yok. Ama karnım dışında her yerde var kalça ve bacaklarda 😂😂
minikmevaninannesi Balkuzu01 34+5im 3. Ayımdan beri yağlandim ama yinede çatim çatim çatladı göbüşüm 🥴 hemde sadece 6 kilo almama rağmen 😓 ilk cok dert ettim ama simdi o kadar takmıyorum napalim bebislerin canı sağ olsun 🤷🏻♀️
Beyzabyk Haftamızdayız henüz çatlama olmadı hiç bir yerimde 4. Ayımdan beri lıerac ve bebe yağı kullanıyorum
Aleyna19 Balkuzu01 31 haftalığım bende çatlama falan olmadı boşuna çatlak kremi almışım ne bacağımda ne karnımda herkes hayret ediyor
turansmom1 Balkuzu01 35deyim popom,bacağim, baldırlarım çatlak dolu karnımda hiç yok inşallah da olmaz artık bunlardan sonra😂
Zeyzeyka Rabia95 canım bende 35ten sonra çatladım. İlk başlarda krem kullanıyordum hiç çatlamadım 35e gelince aman bu haftadan sonra çatlamam heralde dedim bıraktım kullanmayı ama çatladım maalesef dikkat et güzelce yağla
Melek0109 Balkuzu01 catlamayanlara maasallh deyıp aynaya uzun sure bakmayanlardanım nasıl catlamıolr bnm gobek delıgımın cevresı harita bacagım ve popo ee daha ne olsun dımı ama bbgm saglıklı gelsın de onmsememek en ıyısı