Nur5580 FYasmin yaa böyle söylüyorsunuz yaa heycanlanıyorum benimde ilk hamileliğim birde zayıfım hemen hissederim diyordum ama nasip bakalım benim miniğim ne zaman hissettirecek kendini😊
zynb_ozkn Nur5580 ben 17. haftamın sonlarında hisstmiştim yani 18 diyebiliriz şu an tam hissediyorum 20+4 deyiz
Esoo0698 Nur5580 16.Haftamda kayma gibi hissettim kızımı ❤️ Şimdi 18 haftalığız dün gecede babamıza tepki verdik tekme atarak 🥰
Beyzabyk İlk 22. Haftamda hissetmiştim sabah uyandığımda yatakta uzanırken şimdi 31 haftadayız hiç durmuyor 😂
iremfidan1 Nur5580 korkma canim ben kilolu bireyim bende 22 haftalıkken hissettim şuan yine de cok hissetmiyorum çünkü kilolu hamileyim 110 kg😵😵
Humaninannesi20 Bebeğe bir şey oldu diye evhamlanıp doktora gittim salya sümük ağlarken ilk tekmesini hissettim 19+6 idi ama anlamlandırmam iyice hissetmem 22.haftayı buldu hemen hemen
Nur5580 Humaninannesi20 ahh bende o haldeyim birazcık erken başladım sanırım her şey bir anda olucak sanıyoruz. Mesajlardan sonra biraz daha rahatladım sabredip bekleyeceğim bakalım miniğimi☺️🥰
Mamyyyyy Nur5580 Bn 18. Haftadan sonra azar azar hissetmeye başladım şimdi 33 e girdik içerde deliriyor🤣