Nur5580 Sevgili anneler 18. Haftama gireceğim ve daha bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz nasıl bir his?
Tugce1803 Nur5580 18.haftada hissettim💙İlk olarak cılız tık tık şeklindeydi, şimdi göbeğim yer değiştiriyor😂
Fatovebebegi Nur5580 17. haftamda boyle cok cok az kayma gibi gidiklanma gibi hissediyordum snr gercek hissi 21 de hissettim tekme felan simdi ooo horon tepiyor icimde 😁
zynb_ozkn Nur5580 ben 17. haftamın sonlarında hisstmiştim yani 18 diyebiliriz şu an tam hissediyorum 20+4 deyiz
yasen1 19+6 da net bisekilde hisettim iki kere vurmuştu darisi başına canim endişelenme herkes hemen hisedicek diye birşey yok yakindir dünyanın en güzel tekmelerini hisetmene😊
Nur5580 Fatovebebegi içimi rahatlattınız daha 20. Haftalara kadar yolum var o zaman😂 bakalım benimki horonlara ne zaman başlayacak😂🥰
yigitalpinannesi40 Haftalarda ufak ufak hissetmeye başlamıştım saniyelik içimde balon patlıyor kelebek uçuyor gibi bir histi. Şimdi 31 haftalık olduk bildiğin tekme yumruk sallıyor ☺️
Nur5580 birtosbikannesi kilolu değilim zayıfım aslında elimi karnıma koyuyorum belki öle hissederim diye ama yok😄
yigitalpinannesi40 Nur5580 Öyle hızlı geçiyor ki ilk zamanlar keşke hareket etsede hissetsem diyorsun sonra biraz dursada uyusam diyorsun 😀 Doğdukların da gülerek hatırlayacağız insallah bu zamanları ☺️
Nur5580 yigitalpinannesi40 inşallah en güzel zamanlar uyutmaması bile ayrı mutluluk bazı zamanlar tabiki hariç😂🥰
G-elif 17+6 yım bir haftadır net bi şekilde hissediyorum şuan bile hiç durmuyor kıpır kıpır içimde bende heyecanlanıyorm uuuyamıyorum
Nur5580 G-elif yaa ne güzel histir eminim bunu yaşamak için bile can atıyorum Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🥰
FYasmin Arkadaşlar benim birinci hamileliyim 17 de hiss ettim 19 da açık açık karnımda belirdi izler 😍 24 haftada biliniyormuş bende 19 oldu eşim elini koyduğunda da hiss etti)
Nur5580 FYasmin yaa böyle söylüyorsunuz yaa heycanlanıyorum benimde ilk hamileliğim birde zayıfım hemen hissederim diyordum ama nasip bakalım benim miniğim ne zaman hissettirecek kendini😊