MihricanA Aycakara60 Haftaya doktor randevum eger yarın da ayni olursa gidicem valla hareketli cocuk durunca insanin aklina hersey geliyo
Growinupangel MihricanA kötü şeyler hiç düşünme aklına getirme getirecek olsak inan o kadar çok şey var ki dua et bol bol bazen bebeğin eşi öne geldiği için hareketi kısıtlanabiliyormuş böyle şeylere yor bence daha fazla allah sağ Salim kucağına aldırsın 🙏🏻
MihricanA Growinupangel Amiin hepimiz sag saglim aliriz kucagimiza insallah♥️ Iyi dusunmye çalışıyorum zaten en azindan tepki veriyor uğraşınca oyle kendimi rahatlatıyorum
Gunsss MihricanA o haftalarda sırtını dönüp pozisyon değiştiriyorlar ve hareket az hissediliyor. İyi düşünün iyi olsun 🙏🙏
Busraveminisi1 MihricanA işte günleri günlerini tutmuyormuş onlarında benimki erkek sizin cinsiyet ne erkekler bir tık daha tembelmiş
MihricanA Busraveminisi1 Benim de erkek. Erkek erken hareket eder demislerdi benim 18 haftada hissetmeye basladim son 3-4 gündür aşırı hizli vuruyodu bende şaşırdım niye böyle oldu diye
Busraveminisi1 MihricanA doğrudur canım erken canlanıyorlar ama büyüdükçe tembelleşiyorlar bir günü bir gününü tutmaz endişe etme çikolata yememe rağmen tenezzül edip kalkmazdı benim 😂
Busegul35 haftaya girdik daha yeni yenı hareket edıo bugun hıc hıssetmedım dun daha aktıftı 2. Gebelıgım