Fatovebebegi Yigitalpinannesi yok yok bekletmezler o kadar hatta sizi 38 in icinde almalari lazim ikinci dogumu o kadar bekletmiyorlar bide sey sorcam hani dogum araliginiz kisa ya sik sik kontrole cagirdimi doktor sizi hani sezeryan yeriniz inceldimi diye son zamanlarda o sezeryan yerini de kontrol ediyorlar incelme olursa hemen seaeryana aliyorlar ki sizi o kadar bekletmezler
Yigitalpinannesi Fatovebebegi hayir kontrollere cok sık sık gidemiyodum ogluma bakicak biri olmuyodu genelde
NazG Yigitalpinannesi 2 seneden sonra ssvd yapabilirsiniz ilki sezaryen diye diğer doğumların da sezaryen olması gerekmiyor her dr ve her hastane bunu yapmıyor o ayrı.
NazG Astadavistabeybi 2 seneden sonra ssvd yapabilirsiniz ilki sezaryen diye diğer doğumların da sezaryen olması gerekmiyor her dr ve her hastane bunu yapmıyor o ayrı.
Evlat_can Yigitalpinannesi ben 34haftalık hamileyim bana çoktan gün verdi doktorum ekim 27snde normalde doktorun gün veriyo
Deryasrht Yigitalpinannesi canım sana kontrol için nst için şu şu tarihte gel dediyse gittiğinde söyler büyük ihtimal söylemezse doğum tarihim ne zaman diye sor istersen 💁🏻♀️
Fatovebebegi Yigitalpinannesi siz 38. de gidin baksinlar sezeryan yerinize benim eltimin de komsumun da sraligi kisa oldugu icin surekli kontrol edildi ikisi de 37 de sezeryan oldu
Evlat_can Yigitalpinannesi yok devlet hastanesi sizin 9ay boyunca gtiignz doktor degilmi mecbur gün veriyo size
Secil_zeynep Yigitalpinannesi bekletmez o süre içinde sancın başlayıp normal doğuma geçer yani sancın hiçbirşeyin yokken süreci değerlendirip alır doğuma ben ilk hamileliğimde kontrole gittim ertesi gün sezeryana çağırdı yavaş yavaş sancılar başlamıştı arada bekletmeden 38. Haftada sezeryan oldum
kadriyEbe Yigitalpinannesi canım eğer bi sıkıntın yoksa bebek. İçerde ne kadar kaldı o kadar kâr, çünkü bebeğin gelişim olarak anne karnındaki bir haftası dışardaki yaklaşık iki aydaki gelişimine denk geliyor o yüzden biraz daha kalsa iyi bence
Emineerd Yigitalpinannesi gecen hafta gittiğimde çatı muayenesi yaptı sezeryan kararı aldık. 6 ekimde olur büyük ihtimalle dedi. Önümüzdeki salıya randevu verdi tarihi kesinleştirmek için. 38 haftalık olucam. 39 da da sezeryan olmuş olucam bi aksilik olmazsa