Yigitalpinannesi Ya kizlar suan 37+5 hamileyim devlette sezeryan olucam salı günü hastaneye gidicem 38 haftalik oluyorum simdi sorum şu doktur bana ameliyat tarihini vericekmi yoksa benmi gidicem bu ne sekilde olucak lutfen bu konuda bilgisi olan varsa yazsin.😍
Gllpkr Yigitalpinannesi sezeryan olmadım hiç ama çevremden gördüğüm doktor gününü saatini söylüyo bir gece öncesi yatışını yapıyo vs öyle ameliyatını yapıyo
ZehraS Yigitalpinannesi kızımda bende devletde oldum canım sezeryan muayıne edıyo ve gun verıyo tabı sezeryan olman zorunluysa .Gıtdıyınde zaten der doktorun demezse de hangı gun yapcanız hazırlıklı gelıyım dıye sor ama gun vermesı gerekıyo
Astadavistabeybi Yigitalpinannesi geçen randevu günümde benden önceki bir bayanın doktorumuzla konuşmasını duydum beraber gün ayarlıyorlardı hangisi sordu bilmiyorum ama
Yigitalpinannesi ZehraS Zorunluyum cunku ilki sezeryan dogum oldu benim o yzden zaten bu kafamdaki karisilik
Fatovebebegi Astadavistabeybicati musaitse ama bebek donmediyse sezeryan olduysaniz iki yil en az ama doktorlar 4 yil snr diyor normal dogum yapabilirsiniz ismi de var SSVD dogum diyorlar ama devlette yapmazlar ugrasmazlar yani sezeryandan snr vajinal dogum mumkun yani acilimi da bu oluyor
NazG Astadavistabeybi 2 seneden sonra ssvd yapabilirsiniz ilki sezaryen diye diğer doğumların da sezaryen olması gerekmiyor her dr ve her hastane bunu yapmıyor o ayrı.
NazG Yigitalpinannesi 2 seneden sonra ssvd yapabilirsiniz ilki sezaryen diye diğer doğumların da sezaryen olması gerekmiyor her dr ve her hastane bunu yapmıyor o ayrı.
Fatovebebegi Yigitalpinannesi normalde 37. haftada gidip almaniz lazimdi bana doktorum kizin donmemis bi hafta daha bekliyelim yani 37. haftayi bekliyelim seseryan gunu vereyim demisti ama cok sukur dondu normal dogum yaptim simdi siz 38 de gidince 39 da yada olmadan sezeryana alirlar ozelde bile sezeryani 39 da yapiyorlar cok bekletmiyorlar
Yigitalpinannesi Fatovebebegi Insallah 39 olmadan alirlar cunku cok yoruldum 14 aylik bi oglum var gucum bitti sanirsam yani 39+5 39+6 falana kadar bekletmezler dimi
Fatovebebegi Yigitalpinannesi yok yok bekletmezler o kadar hatta sizi 38 in icinde almalari lazim ikinci dogumu o kadar bekletmiyorlar bide sey sorcam hani dogum araliginiz kisa ya sik sik kontrole cagirdimi doktor sizi hani sezeryan yeriniz inceldimi diye son zamanlarda o sezeryan yerini de kontrol ediyorlar incelme olursa hemen seaeryana aliyorlar ki sizi o kadar bekletmezler
Fatovebebegi Yigitalpinannesi ben kizimi devlette yaptim malesef 16 ay once kizim 36. haftada donmemisti haftaya gel donmezse sezeryan gunu vericem demisti doktorum cok sukur dondu simdi ozelde yapicam dogumu oglum gene gec dondu doktorum 39 da yapiyorjm sezeryani dedi ama cok sukur dondu normal dogumu beklicem tabi bi terslik cikmazsa normal dogum yapicam